5 притеснителни неща, които се случват по време на секс

2015-07-21 15:47:00
5 притеснителни неща, които се случват по време на секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът не винаги минава идеално, не всичко е така, както си го мечтаем. Понякога се случват неща, които ни карат да се срамуваме или притесняваме. Това е нормално, защото няма как сексът да мине по план. Подбрали сме няколко притеснителни ситуации по време на секс.

 

Странни звуци. Сексът не е като в романтичен филм. Често пъти се чуват звуци, които могат да те накарат да се притесниш. Не бива да го приемаш много навътре, а да продължиш да се наслаждаваш на секса. В този случай има няколко начина да реагираш: да се направиш, че нищо не е станало, да се засмееш или да смените позата.

 

Той губи ерекцията си. Няма мъж, на когото никога да не се е случвало. Причините могат да бъдат много – стрес, недоспиване, влошено общо състояние, прекаляване с алкохол или употребата на презерватив. Не бива да се притесняваш ако това се случи. Момчетата наистина се срамуват при такава ситуация, а няма защо – това не зависи от теб. Дамите трябва да проявят повече разбиране и да не упрекват мъжа, а да се опитат да го стимулират.

 

Провален оргазъм. Понякога на дамите им отнема твърде много време, за да свършат. Повечето момчета полагат старание и искат да задоволят приятелката си, но понякога просто не се получава. Сексът продължава твърде дълго, изморявате се, страстите угасват и дори да си била близо до голямото О, то просто не се случва.

 

Менструация. Понякога имаш симптоми дни преди да ти дойде и знаеш, че съвсем скоро ще се случи. Но в други случаи сякаш изобщо не очакваш да ти дойде. Затова се отдаваш на страсти с гаджето и изведнъж се оказва, че нещо не е наред. Повечето момчета биха реагирали доста остро на такава случка. Не бива да се притесняваш, няма от какво. На всяка жена може да ѝ се случи, а менструалният цикъл не е нещо, което може да се програмира или прогнозира с точност.

 

Той свършва твърде бързо. Още една притеснителна и за двамата ситуация. Разгорещили сте се, отдавате се на бурен секс и изведнъж се оказва, че всичко приключва. В този момент той се сдухва, а тя не знае как да реагира. Причините могат да са много – липса на достатъчно полови контакти, липса на опит в секса или просто той много те харесва. Не бива да се отчайвате, защото винаги можете да повторите или потретите това, което сте започнали.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия