Как да заговориш непознато и красиво момиче

2015-07-17 13:58:00
Как да заговориш непознато и красиво момиче
Снимка: iStock

В интернет е лесно да заговориш непознато момиче, но в реалния живот нещата не седят точно така. Мъжете може да са представители на силния пол, но въпреки това и те се страхуват, особено когато искат да заговорят непознато хубаво момиче. Спокойно, момчета, в това няма нищо страшно. Не си мисли, че ако нямаш достатъчно мускули или не си с кола последен модел, момичето, което си си харесал, няма да ти обърне внимание. Напротив! Ако се представиш в добра светлина, тя няма да обърне внимание на тези неща и ще съсредоточи вниманието си върху характера ти.

 

 

Като за начало се успокой и се дръж като мъж. В никакъв случай не започвай да се оплакваш на напълно непознато момиче. Това е доста женска черта, която със сигурност ще я отблъсне, още преди да те е опознала като човек. Всеки човек си има проблеми и има нужда да сподели, но не разкривай душата си и не мрънкай пред момиче, което не познаваш. Ако искаш да споделиш какво ти тежи, виж се с някой приятел, преди да отидеш да сваляш момичета.

 

Първото впечатление е най-важно, затова дай максимума от себе си. Бъди позитивен, усмихнат, ведър и покажи чувството си за хумор. Говори спокойно, нито много бързо, нито прекалено бавно. И по двата начина може да я изнервиш, така че се опитай да намериш златната среда.

 

Не само височината на тона е от значение по време на разговора. Трябва да внимаваш и с думите, които използваш. В никакъв случай не си служи с паразити или нецензурни думи и изрази. Също така не бива да говориш двусмислено. Говори нормално и използвай думи, които си сигурен, че тя ще разбере. Няма нужда да се правиш на интересен, като използваш префърцунени думи. Ако смяташ, че речникът ти е беден, започни да четеш книги. Там ще срещаш доста нови думи, които ще ти бъдат от полза след време.

 

Хубаво е да бъдеш спокоен, докато говориш с непознато и красиво момиче, но е добре да знаеш възможностите си и да не се надценяваш. Тоест, ако смяташ, че още не си готов да проведеш нормален разговор, без да се притесниш, тогава не го прави. Трябва да бъдеш уверен в себе си, за да можеш да привлечеш вниманието на момичето, което си си харесал.

 

Много е важно да я слушаш какво говори, за да може да продължиш разговора. Продължи разговора в посоката, която ти е направила най-силно впечатление. Така ще говорите за неща, които тя харесва и това определено ще ѝ бъде приятно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

Аз ги пляскам по ***, трудно е да игнорираш подобно нещо, пък след това се извинявам и виждат, че съм кавалер.Как да ми откажат, и аз бих се впечатлил от някой такъв.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия