Защо тя ви е дала телефонния си номер, но не иска да излезете?

2014-01-15 10:49:00
Защо тя ви е дала телефонния си номер, но не иска да излезете?
Снимка: Dreamstime

Наскоро ви дадохме съвети какво да правите, след като вземете телефонния номер на човека, по когото си падате. И ето, че вече сте си уредили среща, остават броени часове до нея, но ТЯ ви звъни и я отменя. Питате се защо. Причините може да бъдат няколко:

 

Има си приятел – има жени, които приемат да излязат с непознат мъж, когато връзката им е нестабилно. Напълно възможно е да сте се запознали с въпросното момиче в период, когато е била разделена с приятеля си или не се е чувствала добре с него. След това обаче нещата помежду им са се оправили и тя няма нужда да се вижда с други мъже и затова отказва срещата с вас.

 

 

Не иска нищо сериозно – някои дами просто обичат да флиртуват, да свалят мъже и после отказват среща с тях. Защо им е да излизат с тях при положение, че тя вече е свършила това, което е искала – доказала е на себе си, че все още става и има интерес към нея.

 

Намерила си е нещо по-интересно за правене – когато сте се уговаряли да излезете, тя не е имала планове за вечерта. Но ето, че се е появила по-добра оферта и тя решава да откаже срещата си с вас. Няма смисъл да се виждате с момиче, което ви третира като втора дупка на кавала. Сега ви пренебрегва, дори нещата помежду ви да станат, тя ще го прави и за в бъдеще.

 

Научила е нещо за вас, което не й е харесало – напълно вероятно е, след като се е съгласила да излезете, да е започнала да ви проучва. Ако живеете в малък град, това не е никак трудно. Но и в големите градове има как да стане, особено ако имате общи приятели /а това се разбира най-лесно чрез Facebook /. Възможно е някой да не ви е описал като добър човек или да е казал, че обичате да „бройкате“ момичетата и затова тя да се е отказала да излиза с вас. Ако много държите на нея и казаното за вас не е истина, постарайте са да й се докажете.

 

Не си пада по вас – това, че ви е дала телефонния си номер, не означава непременно, че има интерес към вас. Има жени, които го правят, защото имат нужда от флирт и им е приятно, когато един мъж проявява интерес към тях. Поради липсата на чувства обаче, въпросните жени бързо губят желание за флирт с въпросния мъж и престават да отговарят на SMS-ите и обажданията му.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия