Как да хванеш онлайн лъжеца [част трета]

2015-07-17 19:02:00
Как да хванеш онлайн лъжеца [част трета]
Снимка: freedigitalphotos.net

От няколко години все по-популярни стават онлайн запознанствата. Много тийнейджъри признават, че имат профил в сайт за запознанства или че практикуват такива онлайн срещи. Не от скоро и социалните мрежи започнаха да изместват сайтовете за запознанства, защото хората се заговарят там. Проблемът е, че хората лъжат много в интернет. Те се чувстват по-сигурни там, искат да се покажат като по-красиви, по-готини и по-умни. Как да хванеш лъжеца?

 

Човекът, който лъже за своите намерения. Интернет не е безопасно място и ти трябва да внимаваш много, когато общуваш там. Често пъти хората не са искрени, като лъжат за своите намерения.

 

Отговорите им са трудни за интерпретиране. Когато човек те лъже за намеренията си, той увърта. Няма никаква конкретика, а само куп думи, които не казват нищо. Когато попиташ за намеренията му, той казва, че иска да прекара страхотна среща с теб. Но не уточнява дали си търси приятелка, просто секс или не знае какво иска от любовния си живот. Опитай се да задаваш по-конкретни въпроси, на които да не може да отговори по друг начин. Бъди по-настоятелна и не позволявай да сменя темата.

 

Обещава. Не вярвай на обещанията на непознати хора. Това не е добра идея и няма да се чувстваш добре, когато бъдеш излъгана. Той ти обещава куп неща, сваля ти звезди, а вие почти не се познавате. Затова се дистанцирай от такива хора и помни, че тези обещания не означават нищо. Вярвай само на дела.

 

Сменя темата, когато не му е изгодно. Така лесно ще хванеш лъжеца, който иска да те оплете в мрежите си. Когато не му е изгодно, той ти връща обратно въпроса и гледа да смени темата бързо. В повечето случаи хората в интернет искат само секс, затова е добре да внимаваш с кого си чатиш. Има много истории за хора, срещнали любовта в интернет, но тази романтична приказка е много по-далеч от реалността, отколкото интернет лъжецът.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
RapExotic
преди 8 години

"В повечето случаи хората в интернет искат само секс" -хахахахаха много некадърно написана статия.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия