Интернет сайт за запознанства приема само красиви хора

В интернет пространството се появи сайт в който няма място за .. грозни. Оказа се, че сайтът стартира въпреки многото критики. Името на сайта е BeautifulPeople.com и всеки, който иска да се регистрира трябва да качи снимка, която да бъде оценена от о

2009-10-26 21:37:28
Интернет сайт за запознанства приема само красиви хора
В интернет пространството се появи сайт в който няма място за .. грозни. Оказа се, че сайтът стартира въпреки многото критики. Името на сайта е BeautifulPeople.com и всеки, който иска да се регистрира трябва да качи снимка, която да бъде оценена от останалите потребители и евентуално кандидатът да бъде допуснат до сайта. На всеки 5 човека, само един има късмета да получи възможността да се регистрира.

Сайтът всъщност не е нов, нов е за глобалното пространство, но е сложил началото си в Дания преди няколко години, после и във Великобритания, Испания, Италия, Япония, САЩ и Канада. Мениджърът на сайта Грег Ходж не смята, че е повърхностно човек да иска да прекара живота си с красива жена или мъж. Все пак всеки от нас като отиде на дискотека си харесва някой симпатичен тип, а после се интересува какъв е характерът му. На хората им е втръснало да се срещат с хора от интернет, които не стават за нищо и са пълни комплексари, отделно са и грозни.

Основателят Робърт Хинце определено не плаща данък обществено мнение и директно казва : "В другите сайтове има много хипопотоми и свине. Нашият сайт е резерват за газели и леопарди". В сайта на красивите хора оценките, които дават другите са - "Да, определено", "Става", "Не, не мисля", "Определено не". За да няма женска завист мъжете оценяват жени, а жените мъже.

Кандидадите, които искат да се регистрират могат на живо да следят как се променят резултатите им и как се сменят цветовете в графиката между зелено и червено. Отхвърлените начисляват десетки милиони. Случвало се е отхвърлени хора да провокират създателите на сайта, като им отправят смъртни заплахи.

Станеш ли веднъж част от семейството на BeautifulPeople.com те очакват бляскави партита, връзки с модни агенции, договори за реклами, за някои филми, по-голям шанс да си намерите работа. Новите функционалности са глобален календар за социална събития, приложение на множество езици.

Над 80 000 души от регистрираните в сайта са имали романтична връзка, благодарение на него. Над 10 000 души са минали под венчилото, именно благодарение на BeautifulPeople.com. 400 бебета са родени от двойки, запознали се в сайта. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия