Какво да не обличаш на първа среща

2015-07-11 12:02:00
Какво да не обличаш на първа среща
Снимка: freedigitalphotos.net

Никога не бива да пренебрегваш външния си вид, защото той е твоята визитна картичка. Без значение дали отиваш на интервю за работа, на среща със стар приятел, на сватба или на първа среща, външния вид има огромно значение. Когато отиваш на първа среща, ти искаш да оставиш добро впечатление у бъдещото си гадже, затова е добре да се постараеш повече с визията си. Какво да не обличаш на първа среща?

 

Спортни дрехи. Вероятно много обичаш да тренираш и си атлет. Нека тялото ти докаже това, а не облеклото ти. Носи спортните дрехи в залата, на стадиона или на мястото, където тренираш, но не и на първа среща. Хубаво е да спортуваш, но покажи, че можеш и да се обличаш подходящо.

 

Не обличай нищо неудобно. Прекалено официалното облекло също не е добра идея, нито пък неудобното. Повечето момичета правят тази грешка да сложат високи токчета, на които не могат да ходят. Тогава се получава наистина грозна гледка. Не слагай нищо, което те стяга, което те притиска, не се чувстваш комфортно с него или те запарява.

 

 

Не слагай нищо твърде късо. И това не е добра идея, въпреки че лятото ти се иска да ходиш по бански дори в града. Избери лека, естествена материя, която да не топли много, а да носи прохлада. Прекалено късите дрехи се тълкуват като евтин опит да съблазниш бъдещото си гадже. А при момчетата твърде късите панталони например изобщо не изглеждат добре.

 

Нищо прекалено лъскаво и „не“ на многото камъни. Момичетата правят още една грешка – слагат твърде много лъскави неща. Забрави за любимата си пайетена блузка или чантата, която е изцяло в камъни. Това може да отблъсне мъжете, а и винаги е по-добре да заложиш на изчистен стил. Сложи аксесоари, но нека бъдат по-обрани.

 

Избери нещо класическо, а не модерното на всяка цена. Винаги е по-добре да покажеш стил, отколкото от дрехите ти да крещи, че са купени вчера от мола. Затова сложи просто дънки и тениска, вместо твърде модерните и странни десени, шарки и модели.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия