12 въпроса, които момичетата се срамуват да питат момчетата [част първа]

2015-07-02 16:01:00
12 въпроса, които момичетата се срамуват да питат момчетата [част първа]
Снимка: iStock

Момичетата си задават куп въпроси, свързани с любовта и секса. Проблемът е, че никога не биха попитали директно, особено ако харесват момчето. Затова сега ще отговорим на най-популярните въпроси, които се питат дамите.

 

Какво той иска в леглото? Повечето момичета се срамуват да попитат партньора си, а и смятат, че мъжете имат нужда от много разкрепостен секс. Това всъщност не е вярно. Разбира се, че момчетата обичат освободени момичета в секса, но ако той наистина те обича, ще се постарае да те отпусне, да те предразположи и ти сама да поискаш по-разнообразен секс.

 

Наистина ли иска да пробва „това“ в секса? „Това“ може да бъде всичко: ролеви игри, фетиш, анален секс, секс на нетрадиционно място. Момчетата са различни и всички имат фантазии, които с удоволствие биха пробвали. Определено гаджето ти ще се зарадва, ако си облечеш секси дрехи и му направиш стриптийз или се представиш за лоша полицайка.

 

 

Трябва ли да се бръсна/епилирам? Повечето момчета признават, че харесват момичетата гладки долу. Но окосмяването е нещо, което ти трябва да прецениш дали искаш, или не. Във всеки случай е добре да избереш пълна гладкост или някаква оформена прическа.

 

Стриите голям проблем ли са? Стриите са нещо, което кара жените да се чувстват ужасно. Но трябва да знаеш, че мъжете изобщо не са толкова взискателни. В повечето случаи той ще гледа колко секси дупе имаш, а не дали са ти се появили две нови стрии. Не се тревожи, ако той ги забележи, за него те не са фактор, по който да оценят красотата ти.

 

Как мирише вагината ми? Причината, поради която жените трудно се отпускат при орален секс е, че се притесняват от своята миризма. Истината е, че на момчетата не им пука особено. Ако той иска да те дари с френски ласки, не го спирай. Определено му харесва вкусът ти там долу, щом настоява да правите орален секс.

 

Достатъчно гладки ли са краката ми? Бръсненето и кола маската имат недостатъци. При бръсненето това е краткотрайният ефект, а при кола маската – трябва да изчакаш косъмчетата да пораснат, за да повториш процедурата. Това означава, че има моменти, в които кожата ти не е съвсем гладка. Не се тревожи, защото мъжете не обръщат особено внимание на това.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия