Любимата му музика показва какъв е в леглото

2015-06-16 17:33:00
Любимата му музика показва какъв е в леглото
Снимка: iStock

Любимата музика на даден човек може да разкрие доста от неговия характер. Може да разбереш какво да очакваш в леглото от новото си гадже, като разбереш кои са любимите му групи и изпълнители.

 

Мъжете, които слушат индо музика, не са особено активни по време на секс. Приятелят ти може да лежи часове наред до теб и да си приказвате сладко-сладко и едва тогава да преминете към нещо по-приятно от разговори.

 

 

Рокаджиите определено са много добри любовници. Те правят дълго време секс с партньорката си, като за тях един оргазъм е твърде малко, така че очаквай поне 2-3.

 

Феновете на RnB парчетата са мъже, за които най-важните неща са семейството и любовта. Ако нямаш сериозни намерения към това „лошо момче“, по-добре не се забърквай с него, защото ще разбиеш сърцето му и може да бъдеш причината да спре да вярва в любовта.

 

Почитателите на поп музиката обикновено имат доста високо самочувствие за себе си. Те харесват всичко във външния си вид, без значение как точно изглеждат. Обичат да правят секс, но не обичат експериментите и залагат на еднообразието.

 

Мъжете, които обожават рапърски песни, си падат по нестандартния секс, така че не се учудвай, ако ти предложи тройка или нещо друго по-нестандартно. Първоначално прави впечатление на егоист в леглото, но след време ще установиш, че той е готов на всичко, за да ти достави максимум удоволствие.

 

Джаз почитателите обикновено нямат много пари, но за сметка на това са страхотни в леглото. Те имат изключително изобретателен подход към всичко в живота. Няма жена, която да не е доволна от секса с човек, който си пада по джаза.

 

Представителите на силния пол, които харесват шлагерната музика, са изключително сериозни и възпитани. Те не обичат да правят секс в различни пози, затова залагат на една определена. С целувките също не са особено щедри.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 8 години

Ами то аз почти всички изброени стилове слушам. Изумявам се от себе си.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия