Любимите пози на момичетата [+ 18]

2014-11-17 14:45:00
Любимите пози на момичетата [+ 18]
Снимка: Dreamstime

Статията е предназначена за лица над 18-годишна възраст!

 

Въпреки че мъжете са тези, които обичат да правят повече секс, и жените имат нужда от това удоволствие. Има представителки на нежния пол, които всъщност доста често мислят за секс и си имат фантазии, които с удоволствие биха превърнали в реалност. Както мъжете, така и жените си имат любими секс пози, с които си доставят максимум удоволствие с минимум усилия. Виж кои са те:

 

Задна прашка – тази поза определено е доста известна и се харесва изключително много и на двата пола. Жените харесват, че тази поза дава възможност на партньора им да им доставя допълнително удоволствие с ръка, играейки с техния клитор. Другото, което им харесва, е да бъдат леко захапени по рамото и нежно целувани по врата.

 

 

Секс лъжички – още една поза, при която мъжът е отзад. Жените обожават да усещат силното мъжко тяло, притиснато до себе си. Тази поза също дава възможност на господата да създават допълнително удоволствие на своята партньорка, стимулирайки нейните гърди и клитор, макар и с ръка. Също така може да ѝ шепнат мръсни думи в ухото, стига да си пада по това.

 

ТЯ е отгоре – тази поза има най-различни стилове, но идеята е една и съща, усещането – също. Дамите обичат да са отгоре, защото могат да контролират темпото и знаят, че всичко е в техни ръце. Мъжете също си падат по тази поза, защото имат чудесна гледка към гърдите на своята партньорка. Интересен факт е, че по-дребните жени не си падат по тази поза, защото краката им са по-къси и не им е комфортно. Този проблем обаче си има своето решение. Може да го направите на дивана, вместо в спалнята. Така мъжът ще има къде да се облегне и ще ви бъде по-удобно.

 

На едно ниво – при тази поза жената сяда на маса или друга по-висока повърхност. Това дава възможност за едно наистина дълбоко проникване и възможност за поредица от оргазми. На мъжете тази поза им е изключително приятна и поради тази причина свършват по-бързо, когато я практикуват, затова е възможно от време на време да спират или да намаляват темпото, за да контролират своята еякулация. През това време най-вероятно ще ви даряват с нежни ласки в областта на гениталиите, така че няма причина да се оплаквате.

 

Мисионерската – това определено е поза, която се практикува от всеки, някои я предпочитат по-често, други я смятат за скучна, но всеки с вкуса си. Жените обаче я харесват, защото е много удобна и мързелива и не изисква гъвкавост или някакви по-специфични акробатични умения. Жените обичат техният партньор да показва доминантност по време на секс, а тази поза определено дава възможност за това.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия