Как да получите оргазъм едновременно?

2014-07-11 15:59:00
Как да получите оргазъм едновременно?
Снимка: Dreamstime

Сексът с любим човек е уникално изживяване. Колкото повече се обичат двама души, толкова по-лесно се напасват в леглото. Някои двойки обаче така и не успяват да свършат едновременно, въпреки чувствата и синхрона, които имат в леглото.

 

Възможно ли е да свършим едновременно?

 

Не се притеснявай, това не е мисията невъзможна, просто трябва и двамата да положите усилия, за да се получи. Първо, нужно ви е нужно време, за да се опознаете своите характери и тела. Второ, трябва да правите секс редовно и да знаете какво доставя удоволствие на партньора ти, за да може да го подлудиш тогава, когато и ти си на върха на възбудата и броени секунди те делят от оргазма.

 

 

При повечето двойки свършва първо единият партньор, а другият получава допълнителни ласки, за да успее да стигне до оргазъм. Голяма част от мъжете се стараят първо да задоволят партньорката си, а след това обръщат внимание на себе си. Ако се случи, така че мъжът да достигне до оргазъм пръв, жената може да бъде стимулирана с орални ласки или с пръсти, докато „свърши“. Все пак сексът трябва да носи удоволствие и на двамата.

 

Как да стане това?

 

За да успеете да достигнете до оргазъм по едно и също време, трябва да се познавате изключително добре или да разчитате на случайността. Ако ще разчитате на второто, не се надявайте да ви се случи повече от 1-2 пъти.

 

Когато двама души познават своята физика и психика, те могат да предвидят чувствата и емоциите на партньора си. Знаеш какво му доставя най-голямо удоволствие, знаеш как изглежда непосредствено преди да получи оргазъм и съответно може да държиш ситуацията под контрол. Много е важно да сте на тихо и спокойно място, където може да се отпуснете и отдадете напълно един на друг. Трудно ще получите едновременно оргазъм, докато правите секс по време на купон или в асансьора, защото там ви е притеснено и не може да се насладите напълно на случващото се.

 

Дишането също ще ви бъде от полза. Дишайте дълбоко и двамата, за да си осигурите повече кислород и да имате по-ускорено циркулиране на кръвта. Също така се вслушай в дишането на партньора си, колкото по-ускорено и дълбоко диша, толкова по-близо е до оргазъм.

 

Хубаво е да намерите поза, която доставя максимум удоволствие и на двама ви. Няма как да получите оргазъм едновременно, ако позата се харесва само на единия. Има голямо разнообразие, така че все ще намерите 1-2 пози, които ви доставят максимум удоволствие и ще ви помогнат да свършите едновременно.

 

За да успеете да достигнете до оргазъм по едно и също време, това не трябва да се превръща в цел. Старайте се да го постигнете, но не си разваляйте удоволствието, като правите всичко, само и само да стане. Сексът е приятен и през останалата част, а оргазмът ще ви донесе несравнимо удоволствие, без значение дали свършвате заедно или не.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Свършвам и бягам, да се оправя сама.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия