Признаците, които показват, че скоро ще скъсате

2015-06-18 14:52:00
Признаците, които показват, че скоро ще скъсате
Снимка: freedigitalphotos.net

Колкото и да са неприятни, разделите са част от живота ни. Това е съвсем нормално нещо, което се преживява. Разбира се, че ще ти е тежко, ще страдаш и ще те боли, но ще мине, а след това ще срещнеш нова любов. Добре е да се подготвиш от по-рано, че нещо не е наред и вероятно връзката ви няма да продължи. Кои знаци подсказват това?

 

Най-дребните неща започват да те дразнят. Когато си влюбен, не обръщаш внимание на дребните недостатъци в партньора. Не ти прави впечатление, че хърка, че стиска тубата с паста за зъби по средата или си разхвърля дрехите из цялата стая. Но след време, когато нещата не вървят, започва да те дразни с всичко, което до скоро си приемал/а за съвсем нормални неща.

 

Разговорите се превръщат в конфликти. Оказва се, че спокойният разговор се превръща в спор, после в караница, придружена с викове и крясъци. Това означава, че нещо не е наред и определено трябва да си помислиш какво се случва между вас.

 

 

Карате се за най-тривиалните неща и всичко ескалира. Карате се за битовизми, от ревност, от глупост и лошото е, че трудно се сдобрявате след това. Отношенията ви бавно се разпадат, макар изобщо да не го признавате. В един момент се оказва, че е по-важна неизмитата чиния в мивката, отколкото това, че взаимно се наранявате.

 

Чувстваш се по-добре, когато сте далеч един от друг. Хубаво е да имате лично пространство, но то губи важност, когато двама души се обичат и искат да бъдат заедно. В един момент ти осъзнаваш, че когато сте далеч един от друг, се чувстваш супер. Не се напрягаш, не мислиш за караниците и за проблемите, чувстваш се свободен/на.

 

Мислите ти за него/нея са предимно отрицателни. Когато сте далече един от друг, ти си мислиш за негативното във връзката ви. Не си спомняш милите жестове и не си представяш как скоро ще се видите и всичко ще бъде наред. Представяш си скандалите и проблемните ви отношения.

 

Не правите секс. В началото на връзката ви сексът е бил супер, а сега вече не сте интимни. Това е голям проблем, защото умре ли интимността между двама души, тогава умира и връзката.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия