Какво никога да не правиш, ако си във връзка от разстояние [част втора]

2015-06-14 12:06:00
Какво никога да не правиш, ако си във връзка от разстояние [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Връзките от разстояние са много често срещани. Дори хора, които твърдят, че никога не биха имали такава връзка, коренно променят мнението си. Човек е способен да направи много неща, заради чувствата си. Някои приемат връзките от разстояние като нещо нормално, но повечето смятат, че това е наистина мъчително и искат да се съберат с партньора си на едно място. Ако искаш да запазиш връзката си, никога не прави следните неща.

 

Не си изключвай телефона. На всяка двойка се случва и да се скара. Това е нормално и не е типично само за връзките от разстояние. Но когато двама партньори се скарат, единия отива при другия, извиняват се и разрешават проблема. На следващия ден те дори не си спомнят, че са се скарали и продължават напред. Но при връзките от разстояние нещата са по-различни. Караш се с гаджето по телефона, накрая ти писва и затваряш. Изключваш телефона, спираш си интернета и няма начин човек да се свърже с теб, освен ако не ти звънне на входната врата. А това е невъзможно към момента. Никога не прави тези неща, не затваряй телефона по този начин. Гаджето ти не е просто глас, идващ от устройството. По-добре кажи, че не можеш повече така и е по-добре да поговорите утре, на свежи глави.

 

Да настояваш, че всичко е добре, когато определено не е. Всяка връзка си има проблеми, просто като партньорите не са физически заедно, всичко е още по-сложно. Приятелят/ката ти няма как да те прегърне, как да те успокои и да те погледне в очите. Това само по себе си е проблем. Не е нужно да се лъжете и да настояваш, че всичко е наред, когато не е. Това е бомба със закъснител и рано или късно ще избухне.

 

Лъжи, свързани с купони. В една връзка, в която партньорите са в един град, е много по-трудно да излъжеш какво си правил/а снощи. Ако сте от разстояние, става много по-лесно. Можеш да си измислиш куп лъжи и другият трудно ще те хване. Но не бива да правиш това. По-добре е да кажеш, че си ходил/а на купон или че сте пили до късно с приятели. Но лъжите допълнително нагнетяват обстановката и изглежда сякаш криеш нещо.

 

Сравняване на връзката ви с типични връзки. Няма как да даваш за пример двойка, която си има съвсем нормални отношения и разстоянието никога не е било проблем. Те може да изглеждат перфектно, да са намерили любовта на живота си, но не се сравнявайте с тях. Разстоянието е фактор, който може да съсипе дори прекрасна връзка.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия