6 цитата за single тийнейджъри, които ще ти върнат вярата в любовта

2014-11-25 12:41:00
6 цитата за single тийнейджъри, които ще ти върнат вярата в любовта
Снимка: Dreamstime

Когато човек си няма гадже, той има нужда от подкрепа и от вярата, че нещата се случват с причина и че след време отново ще бъде на крилете на любовта. Има много цитати, които вдъхват нужната увереност и спокойствие. Затова, ако си single и имаш нужда да се успокоиш и да приемеш моментното си състояние, прочети цитатите по-долу:

 

1. Няма нищо случайно


 

Не забравяй, че всичко в този живот се случва с причина. Често не разбираме защо връзката ни е приключила и защо гаджето ни е спряло да изпитва чувства към нас. Истината е, че това не се е случило случайно. Най-вероятно имаш нужда от време да бъдеш сам и да осъзнаеш какво искаш от човека до себе си и какво може да му дадеш. Също така е възможно да сте се разделили, за да имаш възможността да срещнеш нов човек, който ще ти дава повече, отколкото досегашното ти гадже. Всяко зло за добро!

 

2. По-добре сам, отколкото зле придружен


 

Ти си достоен човек и заслужаваш да те обичат истински. Не се задоволявай с малко, нито с връзка, която не ти доставя нужното удоволствие. По-добре да си сам, отколкото зле придружен. Не бъди с човек, който не те заслужава.

 

3. Вярвай в любовта


 

За да срещнеш някого, трябва да вярваш, че това ще се случи. Когато човек мисли положително, на него му се случват хубави неща. Затова си мисли как бъдещето ти гадже е някъде там и също те търси.

 

4. Живей си живота


 

Не бива да тъгуваш, само защото в момента си нямаш гадже. Животът е хубав и може да ти донесе много положителни емоции и без да имаш партньор. Затова му се наслаждавай. Колкото повече щастие излъчваш, толкова повече готини хора ще привличаш бързо ще намериш половинката си.

 

5. Работи върху себе си


 

Когато си нямаш гадже, имаш достатъчно време, което може да отделиш за себе си. Грижи се за външния си вид и се самоусъвършенствай. Със сигурност имаш недостатъци, които не харесваш в себе си и които би искал да премахнеш. Това определено ще ти бъде полезно, защото колкото по-малко минуси имаш, толкова повече хора ще те харесват.

 

6. Реализирай възможностите


 

Често човек има доста възможности, но не се възползва правилно от тях. Вместо да ходиш като кон с капаци, оглеждай се хубаво. Възможно е твоята половинка да е точно пред очите ти, но ти така и да не я виждаш. Излизай често с приятелите си, защото така шансът да срещнеш някого е много по-голям.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 9 години

tumblr too much?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия