Частите на мъжкото тяло, които жените обожават

2016-05-20 11:59:00
Частите на мъжкото тяло, които жените обожават
Снимка: iStock

Представителите на силния пол са готови да прекарват всеки ден часове наред във фитнес залата, за да имат мускулесто тяло, с което да привличат дамите. Мъжете с удоволствие биха научили какво най-много се харесва на жените, за да наблегнат именно на тези части. Виж кои са най-секси частите в мъжкото тяло според представителките на нежния пол:

 

Бицепси – дамите обожават големи и добре оформени бицепси, защото това показва, че въпросният мъж отделя достатъчно време в грижи за тялото си. Жените се заглеждат по мъже, на които бицепсите се очертават под блузата или се виждат ясно, когато са облечени с тениска с къс ръкав. Дамите определено харесват господа, които с лекота могат да ги повдигнат от земята и да ги прегърнат силно.

 

Рамене – добре оформените мъжки рамене се забелязват от жените, защото според тях те са признак на сила и мъжественост. Дамите обичат господа, на които мускулите се очертават по добре оформените рамене. Бедра - не само мъжете се заглеждат по-красивите бедра. Дамите също имат афинитет към тях. Затова тренирай усилено и извай бедрата си.

 

 

Гърди – явно и двата пола харесват добре оформените гърди. Жените определено харесват представители на силния пол, които имат перфектно оформени гърди. Дамите обичат да видят един мускулест мъж и да си представят какво има под ризата си. Затова е добре да тренираш гърдите си и да са добре оформени.

 

Дупе – още една част от тялото, която съвпада и при двата пола. Както мъжете се заглеждат по женски задници, така и жените харесват добре оформените мъжки дупета.

 

Плочки по корема - със сигурност това не те изненадва и поради тази причина отделяш доста време във фитнес залата, за да изваеш плочките си. Става трудно, но ако си усърден и наблягаш на коремните преси повече, отколкото на бирата, рано или късно ще се сдобиеш с така желаната преса. Коремът ти трябва да е стегнат, защото на нито една жена не ѝ е приятно да прави секс с мъж с отпуснато шкембе.

 

Ръце – представителките на нежния пол харесват големи и чисти ръце. Също така много жени обичат да смучат пръстите на партньора си по време на секс. Затова е добре ръцете ти да са добре оформени и чисти.

 

Устни – да се целуваш с мъж с плътни устни е огромно удоволствие. А и казват, че те са много по-добри в оралните ласки. Тук, за съжаление, нищо не зависи от теб, но трябва да бъдеш благодарен на Господ, ако те е дарил с плътни устни.

 

Език – хубаво е, когато един мъж знае как да използва езика си. Това доставя удоволствие на жената както по време на целуване, така и по време на орален секс.

 

Пенис – разбира се, би било учудващо, ако тази част от мъжкото тяло не беше намерила място в тази класация. Жените харесват големите мъжки пениси. Но да ти е голям не е достатъчно, трябва да знаеш и как да го използваш, а и да го поддържаш. На никоя жена не ѝ е приятно да прави секс с мъж, който е прекалено окосмен „там долу“ или не поддържа личната си хигиена на ниво.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
toni1000
преди 7 години

Демек, всичко! Можеше с една дума да се каже...

papugai
преди 8 години

До N1K17Y123: Пропуснали са джоба, а те първо там гледат.

N1K17Y123
преди 8 години

Тоест гледат цялото ти тяло... Много полезно, БРАВО !!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия