Какво най-силно възбужда мъжете

2014-10-01 13:29:00
Какво най-силно възбужда мъжете
Снимка: freedigitalphotos.net

Факт е, че мъжете не могат без секс. Установено е, че мъжете мислят за секс три пъти повече от жените. Ние сме убедени, че никой не се е съмнявал в това, дори преди да бъде доказано. Какво може да го подлуди от удоволствие? Все пак има някои неща, които наистина могат да подлудят всеки мъж. Разбира се, вкусът е нещо индивидуално, но предполагаме, че няма мъж, който да не харесва някои от следните неща в секса.

 

Орален секс. Не сме чували за мъж, който да не си пада по този вид ласки. Всички мъже си мечтаят за качествена свирка. Някои признават, че дори предпочитат фелациото пред самия секс. Най-добре е да поговорите с гаджето си на тази тема, за да разберете какво точно му харесва в оралните ласки. Мит, е че мъжете са взискателни към приятелките си, когато става дума за орален секс. В повечето случаи те са доволни на всякакви орални ласки, не е нужно да сте виртуоз, за да го впечатлите.

 

 

Мръсни думички. Да, наистина това му допада, дори му е едно от любимите неща. Дръжте се освободено, кажете му в прав текст какво иска да направи с вас, не цензурирайте нищо в речника си. Това ще му повлияе доста добре и ще останете доволна.

 

Кучешката. Това е така познатата поза, която всички мъже обожават. Повечето жени не я харесват, защото се притесняват от дупето си. Други пък си мислят, че в тази поза правят секс само леките момичета. Истината е, че всеки мъж боготвори тази поза. Той с удоволствие ще се наслаждава на дупето ви, без значение дали вие смятате, че сте качила 2 килограма, или пък в последно време нямате настроение за тренировки.

 

Стриптийз. Почти всеки мъж е ходил на стриптийз бар, но няма по-голямо удоволствие от това вие да му потанцувате в еротично бельо. Изберете някое секси бельо или си направете костюм и сбъднете фантазиите му. Обувките на висок ток са задължителни. Сложете го да седне на един стол и вържете ръцете му. Не му давайте да ви докосне известно време и очаквайте гореща нощ.

 

Порно. Няма защо да се лъжем, момчетата обичат да гледат порно. Това не означава, че вие не сте достатъчно добра в леглото или нещо не им стига. Това е нормално за мъжете и те наистина не могат без порно.

 

Вашият оргазъм. Оказва се, че това е едно от най-възбуждащите неща за него. Той обича да гледа как вие достигате до връхната точка на удоволствието.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия