Как да приготвиш стаята си за романтична вечер [част втора]

2015-03-22 11:01:00
Как да приготвиш стаята си за романтична вечер [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Кой човек няма нужда да се усамоти с гаджето си в приятна обстановка? Всеки иска да се наслади на най-интимните моменти в романтични условия. Хотелската стая може да е чудесен вариант за малко разнообразие, но не и за всеки път, в който прекарваш нощта с гаджето си. Как да  как да приготвиш стаята си за романтична вечер?

 

Възглавници. Вероятно имаш поне една декоративна възглавничка, която е чудесна украса. Време е да се разделиш с нея за една нощ. Тя практически не върши нищо и само може да заема ценно място в леглото ти. Същото важни и за плюшените играчки, които момичетата обичат да гушкат нощем. Остави няколко меки възглавници, които ще допринесат за удобството ви.

 

Удобно и меко одеяло. Не бива да прекаляваш със завивките, нито да ги изключваш напълно. Можеш да сложиш една тънка завивка на леглото и да скриеш още една в гардероба, която да пазиш за „всеки случай“. Не прекалявай, все пак не искаш да стане прекалено топло през нощта, нали?

 

Подредба. Дори да не си най-подреденият човек на света, трябва да се постараеш малко. Хубаво е да прибереш мръсните дрехи в коша за пране и да събереш всичко мръсно, да изхвърлиш боклука. Не оставяй отворени козметични продукти или мокри кърпи наоколо. Имай предвид, че стаята издава и характера ти.

 

Уединение. То е едно от най-важните неща, когато стане дума за романтика. На първо място трябва да изключиш звука на телефона. Най-добре е да спреш и интернет връзката, за да не се разсейваш с ненужни чатове. Хубаво е да се подсигуриш, че ще бъдете сами. Най-добре е да спуснеш завесите/щорите и да заключиш вратата на стаята си.

 

Топлина. Не бива да бъде студено, но не прекалявай с отоплението. Хубаво е да отваряш прозореца от време на време, ако работи парно/печка. Така въздухът няма да се изсуши прекомерно. Ако времето навън е топло, а ти искаш да пуснеш климатика, внимавай, защото може да ви стане и студено. Нагласи го на не много ниска температура.

 

Домашни любимци. Те могат да съсипят романтичната вечер. Най-добре е да ги изгониш от стаята си за тази нощ. Няма да се почувстваш добре, ако кучето реши да си легне при вас или започне да лае по никое време. Остави домашния любимец в другата стая и от време на време го наглеждай, за да си сигурен/на, че е добре.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия