Събудете романтика в него

2013-04-21 20:55:00
Събудете романтика в него
Снимка: sxc.hu

Всички мъже са романтични в началото на връзката си. Колкото повече време минава обаче, толкова повече те забравят за всички онези сладки жестове, които разтапят сърцето на половинката им. Ако и вашето гадже вече е позабравило какво е романтика, следвайте нашите прости съвети как да поправите това.

 

Не изисквайте

 

Колкото повече натяквате на приятеля си и изисквате от него да бъде по-романтичен, толкова повече той ще се старае да ви игнорира и да не ви обръща внимание. Също така постоянното недоволство от ваша страна ще го накара да се чувства недостатъчно добър за вас и това може да коства връзката ви. Затова най-добре е да си спестите мрънкането и да предприемете други действия.

 

 

 

Поемете инициативата

 

Един от най-добрите начини, по които можете да накарате приятеля си да бъде по-романтичен, е... да му покажете как точно се прави това. Веднъж усетил удоволствието от романтиката, той самият ще поиска да му се радва по-често.

 

 

Говорете спокойно

 

Ако все още не е настъпила положителна промяна във връзката ви, поговорете спокойно с гаджето си и му обяснете какво ви липсва. Твърде вероятно е той просто да не е забелязал липсата на романтика във взаимоотношенията ви.

 

 

Оценявайте

 

Погрижете се оценявате дори най-малкия му романтичен жест. Това ще го окуражи, че е на правилния път и ще го накара да продължава да ви радва. Покажете му колко много го харесвате, когато е малко по-романтичен, и няма да съжалявате.

 

 

Отвръщайте

 

Ако той в направил нещо романтично за вас, отвърнете му и вие със същото. Не оставяйте всичко само и единствено в негови ръце. В крайна сметка във всяка връзка трябва не само да получавате, но и да давате.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия