За какво завиждат обвързаните на необвързаните?

2015-03-17 16:49:00
За какво завиждат обвързаните на необвързаните?
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето хора искат това, което нямат. И докато необвързаните мечтаят за гадже и връзка, обвързаните им завиждат за това, че са свободни. Виж кои са 10-те неща, които предизвикват завист у мъжете и жените, които си имат половинка:

 

Флиртуването – не, че не може да го правиш, когато си имаш гадже, но трябва да внимаваш, за да не се стигне до скандал помежду ви. А, когато си свободен, може да флиртуваш постоянно и с всеки, стига да имаш желание за това.

 

Срещите – има мъже и жени, които не обичат да ходя на срещи, но има и такива, които го правят с удоволствие, защото обичат да се запознават с нови хора и да посещават нови места.

 

 

Времето за приятели – когато човек е необвързан, излизането с приятели придобива съвсем друг характер. Може да се съберете компания без гаджета и да ходите „на лов“.

 

Времето за теб – когато човек си няма гадже, той може да разполага сам със свободното си време. Може да отидеш на маникюр, да се разходиш в планината, да почетеш книга или каквото ти душа иска. И няма кой да ти мрънка, че не му обръщаш достатъчно внимание.

 

Сънят – не седиш до късно в интернет, за да си чатиш с гаджето. Нито пък се будиш посред нощ заради неговото хъркане. Може да легнеш и да станеш, когато поискаш.

 

Възможностите – определено е готино да не знаеш какво точно те очаква в любовта. Обичаш да седиш и да си представяш какво прави бъдещето ти гадже в момента, въпреки че нямаш представа как изглежда, как се казва, къде живее и т.н.

 

Липсата на скандали – нямаш гадже – няма скандали. Във всяка двойка се стига до повишаване на тон и това е нещо напълно нормално. Но определено не е приятно и това го осъзнават обвързаните, които често спорят с половинката.

 

Бъдещето – когато нямаш сериозна връзка, може да обърнеш повече внимание на бъдещето си и да следваш мечтите си.

 

Новите тръпки – хората, които имат дълги връзки и са верни, са забравили какво е да чакаш трепетно първата целувка с новото гадже, първия секс, запознанството с родителите и т.н. А това определено е много приятно изживяване.

 

Решенията – когато си нямаш гадже, няма на кого да даваш обяснения и за кого да мислиш. Може по всяко време да решиш да учиш в нов град, да пътуваш, да излезеш с приятели и т.н., без да се разпокъсваш и да се притесняваш какво е мнението на половинката ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия