Предимствата на сериозната връзка

2014-11-23 11:01:00
Предимствата на сериозната връзка
Снимка: freedigitalphotos.net

В днешно време е модерно да се прави секс по приятелски и има много тийнейджъри, които не искат сериозни връзки. Смятат, че това е демоде, отживелица или просто не са готови да понесат отговорностите в една сериозна връзка. Но има други хора, които предпочитат да имат сериозно гадже и не харесват мимолетните отношения. Кои са предимствата на сериозната връзка?

 

Имате сигурност. Една сериозна връзка предполага доверие и сигурност между партньорите. Когато сте в такива отношения, имате винаги на кого да разчитате и на кого да се опрете. Посрещате трудностите заедно и гаджето ви се превръща в най-добър приятел. Хората, които нямат сериозни връзки, определено не могат да разчитат на сигурност.

 

Винаги има с кого да излезете. Да, колкото и да звучи банално, е факт. Понякога се случва да ви се излиза, но да няма с кой. Друг вариант е всичките ви приятели да са обвързани и да прекарват повече време с половинките си. Ако имате сериозно гадже, ще прекарвате много време с него и ще правите какви ли не интересни неща.

 

Получавате топлина и обич. Няма как да отречем, че това е едно от най-важните неща в живота на човека. Всеки иска да има обич и топлина. Но в една несериозна връзка няма как да получите това. Когато имате сериозни отношения, любовта, топлотата, обичта и подкрепата са неизменна част.

 

Почивка/екскурзия/пътуване. Искате да отидете някъде за уикенда, но с кого? Ако имате гадже изобщо няма да се чудите. Понякога дори да сме близки с приятелите си, интересите са ни различни. Някои обичат да ходят на планина, други на море, трети пък не искат да пътуват. Така винаги имате компания за едно приятно пътуване и отдалечаване от града.

 

Правите секс редовно. Да, вярно е, сексът е сигурен. Сериозната връзка предполага секс, освен това вие се познавате добре, имате си доверие и се отпускате по-лесно, отколкото пред човек, с който правите секс за една нощ. Освен това секс с любов е несравнимо преживяване.

 

Градите бъдеще заедно. Някои млади хора наистина не знаят какво да правят с живота си, понякога дори се стига до депресии. Когато сте със сериозно гадже, вие правите планове за бъдещето, мотивирани сте да се развивате, да правите всичко заедно и гледате в една посока.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

хахахаха, някои са толкова зле, че без сериозна връзка не правят секс, нямат с кого да излязат, нямат приятели, мислят за самоубийство, вече е време да действат.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия