Предимствата да нямаш гадже

2014-09-30 15:42:00
Предимствата да нямаш гадже
Снимка: freedigitalphotos.net

Как се чувствате, когато нямате гадже?  това пречи ли ви в ежедневието? Понякога тийнейджърите много се депресират, ако всички около тях са обвързани, а те не са. Проблемът идва, когато сте в компания и само вие сте сами, а всички са по двойки. Освен това понякога сте самотни, защото няма с кого да излезете, защото всичките ви приятели са с гаджетата си. Не бъдете толкова черногледи и си помислете за позитивните страни на това да си нямате гадже. Кои са те?

 

Имате повече време за себе си. Това наистина е голям плюс. Обвързаните хора трябва да споделят свободното си време с гаджето, а понякога това е натоварващо. Когато сте сами можете да разполагате със себе си както искате и никой да не ви се сърди, че го пренебрегвате. Така ще правите каквото си искате и няма да зависите от никого.

 

Ходите на места, които ви харесват. Гаджетата могат да са много претенциозни, а вие се опитвате да сте толерантни. Така ходите на места, които не ви харесват само и само да угодите на другия. Няма защо да се тревожите за това, когато сте сами. Можете са излизате на места, които ви допадат без никой да ви мрънка.

 

 

Пестите пари. Гаджето може да ви излиза много скъпо. Един скъп подарък понякога може да коства много. Когато сте сами можете да ползвате спестяванията си само за вас и най после да си купите мечтания смартфон или друга придобивка.

 

Правите секс с когото с искате. Когато сте обвързани трябва да сте верни. Дори да харесате някого, няма как да си легнете с него, защото има гадже. Е, ако сте сами няма да имате такъв проблем. Можете да си лягате с който искате и няма да правите нищо лошо.

 

Ходите на почивка с компания и е забавно. С гадже на море може да е много скучно. Но ще е в пъти по забавно ако отидете с компания. Смешки, закачки, купони, нови запознанства, всичко това може да направи почивката ви незабравима. Ако сте с гадже на море, вероятно ще има скандали, неразбирателства и твърде много компромиси.

 

Флиртувате на воля. Това е много забавно понякога. Ако сте обвързани, флиртовете са забранени. Но когато сте сами можете да флиртувате на воля. Така ще се забавлявате, ще се запознавате с нови хора и ще разнообразявате делника си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Teen after 13 days
преди 9 години

Според мен е по-яко да си имаш гадже


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия