Нещата, които жените не харесват по време на секс

2015-03-09 14:15:00
Нещата, които жените не харесват по време на секс
Снимка: Dreamstime

Сексът е удоволствие между двама души. Понякога обаче мъжете и жените правят неща, които не се харесват на половинката им. Виж кои най-често допусканите грешки от страна на силния пол:

 

Груб е с зърната ѝ – в зърната на женските гърди има множество нервни окончания, благодарение на които дамите се възбуждат, когато те бъдат стимулирани. Зърната обаче не бива да бъдат мачкани, а нежно целувани и милвани.

 

Ляга с цялата си тежест – в пози, в които мъжът е отгоре, той не бива да разчита на издръжливостта на своята партньорка. Все пак жените имат по-крехки тела и съответно не носят на голям товар.

 

 

Разкъсва любимото ѝ бельо – понякога мъжете се възбуждат много и не мислят какво правят. Няма лошо, ако разкъсаш някакви стари нейни дрехи или бельо, ама не е същото, когато става въпрос за нещо любимо.

 

Бута главата ѝ надолу – ако тя не иска да ти прави орална любов, като буташ главата ѝ надолу, няма да промениш нейното желание. Не я карай да прави нещо насила. Може сега да не ѝ е до орални ласки, но следващият път да те изненада подобаващо, без да се налага да я молиш за това. Жените мразят да накланят главите им по посока пениса...

 

Не я целува след орална любов – това е изключително грозно и странно поведение, защото тя може да ти прави орална любов, а теб те е гнус от самия себе си?

 

Хапе зърната ѝ – както вече споменахме мъжете трябва да се отнасят нежно със зърната на партньорката си. Хапането не е препоръчително, защото не доставя удоволствие на жената.

 

Движи се неритмично – понякога мъжете се движат прекалено бързо или бавно и по този начин не могат да задоволят партньорката си. Попитай я какво темпо ѝ доставя най-голямо удоволствие и се опитай да го поддържаш, ако не постоянно, то поне от време на време.

 

Прекъсва акта, за да вдигне телефона – ако има вероятност обаждането да е наистина важно, това е оправдано. В останалите случаи обаче не е и показва незаинтересованост от случващото се в леглото и липса на уважение към партньорката.

 

Свършва по време на френска любов – ако има предварително уговорка с половинката си, няма нищо лошо. Ако обаче тя не е съгласна, той трябва да я предупреди, преди да стигне до оргазъм.

 

Целува се грубо и агресивно – често, когато мъжете са обзети от страст, стават неконтролируеми и започват да се целуват агресивно. Това обаче може да създаде негативни емоции при жените, затова трябва да бъдеш по-внимателен.

 

 

Прекалява с целувките по ушите – при повечето мъже и жени ушите са ерогенни зони и тяхното целуване води до повишаване на възбудата, но ефектът се губи, когато се прекалени с целувките, гризането и ушите станат мокри от слюнката. Нежните целувки вършат много по-голям ефект от звучното мляскане.

 

Не се вълнува дали тя е свършила – за съжаление, голяма част от представителите на нежния пол са егоисти в леглото. Ти може да си мислиш, че се раздаваш на максимум и тя изпитва огромно удоволствие по време на секс, но това да не е така. Затова я попитай дали е доволна и я помоли да ти сподели нещата, които ѝ доставят удоволствие и я възбуждат.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия