Нещата, които са секси и тези, които не са

2014-12-02 15:07:00
Нещата, които са секси и тези, които не са
Снимка: Dreamstime

Понякога хората искат да се държат секси, но не знаят как да го направят. За да не изглеждаш комично или отблъскващо по време на секс, виж кои са нещата, които партньорът ти ще хареса и оцени:

 

Определено е възбуждащо да си направите гореща вана със свещи и много пяна. А ако нямате вана, може просто да си вземете душ заедно. Но да си легнете мръсни, защото сте бързали да правите секс, определено не е секси.

 

Сатенените нощнички или спането полугола определено действа възбуждащо на мъжете. Памучните пижамки с мечета определено не са секси.

 

 

Стриптийз преди секс определено е възбуждащо, но секс с чорапи – не!

 

Да останете сами през уикенда и да ходите голи или полуголи определено е възбуждащо. Но, ако сте с компания от приятели, напълно възможно е напълно да загубите желание за секс.

 

Новите сатенени чаршафи създават секси атмосфера, докато старите, избелели раирани чаршафи не успяват.

 

Романтичен филм или порно определено ще нажежи атмосферата и ще ви настрои за секс. Секс без любовна игра обаче няма същият ефект. В началото може да ви е готино, но с времето ще ви стане еднообразно и отблъскващо.

 

Деликатно да покажеш частите на тялото си, които го възбуждат – голи рамене, прасци, вратлето и т.н. е секси, но да покажеш недостатъците си не е.

 

Сексът на фона на секси парчета и приглушена светлина е супер романтично изживяване. Секс на фона на мач или на вечерната емисия новини обаче не е готино. Затова пусни музикален канал или предварително подготвен плейлист, а не произволен канал.

 

За да го възбудиш, може да използваш предизвикателни бележки и съобщения, които да му казваш нежно на ухо или да му пъхнеш тайно в джоба. Не използвай обаче груби и обидни думи и изрази, защото това няма да му подейства възбуждащо.

 

Всеки обича масаж. За да доставиш удоволствие на партньора си, отдели му известно време и му направи масаж. Това определено ще му помогне да се настрои на секс вълна. Бързото претупване на масажа обаче няма да има този ефект.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия