Кои са най-сексапилните зони в женското тяло

2015-03-10 18:02:00
Кои са най-сексапилните зони в женското тяло
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки мъж обича да гледа голи жени. Разбира се, че женското тяло е привлекателно за мъжете и много им харесва. Проблемът е, че повечето момичета смятат, че само бюста е атрактивен за мъжете. Всъщност в женското тяло има много красота и нежност, които привличат мъжете. Кои са най-атрактивните зони от женското тяло?

 

Коса. Косата е символ на женственост и натурална красота. Всеки мъж обича жени с дълги и гъсти коси. Няма значение дали си права, къдрава, руса, кестенява или червена. Мъжете не се влияят толкова от цвета и формата, колкото от това косата просто да е дълга и да не изглежда съсипана.

 

Очи. Лицето е много важно за всеки човек, защото това е визитната ти картичка. Един от най-значимите елементи от лицето, са очите. Те могат да кажат повече от хиляди думи. Всеки мъж харесва различни очи, някои харесват тъмнооки, други светлооки дами. Важен е погледът, защото един поглед може да го накара да се влюби.

 

 

Талията. Повечето мъже признават, че ако една жена няма талия, тя не е красива. Талията е ценена още от древни времена и тогава също са били тачени жените с много тънки талии. Спомни си за епохите с корсетите, които жените са носели. Идеята е била да се притисне тялото, за да изглежда по-тънко и оформено. Ако искаш да привлечеш мъжкото внимание, подчертай талията си.

 

Краката. Много мъже са вманиачени по женските крака. За тях е много важно приятелката им да има красиви и прави крака, които да подчертава с хубави обувки на ток. Това не означава винаги да ходиш с къси поли, дори едни обикновени джинси могат да подчертаят красивите ти крака. Ако искаш оптически да ги удължиш, сложи токчета и дънки с много висока талия. Така краката ти ще изглеждат много дълги.

 

Врат/шия. Не е нужно да си слагаш дълбоко деколте, за да привлечеш мъжките погледи. Достатъчно е да си сложиш блуза с паднали рамене или тънки презрамки, да прибереш косата си и да избереш подходящо колие. Мъжете обожават женската шия, защото тя е едно от най-сексапилните неща в тялото. Шията и деколтето им напомнят за гърдите, провокират нежност и подсъзнателно влияят на мъжете. Затова вместо деколте, подчертай красивото си вратле.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия