Нека развенчаем митовете, свързани с оргазмите

2015-02-23 16:59:00
Нека развенчаем митовете, свързани с оргазмите
Снимка: thinkstockphotos.com

Не всяко момиче успява да получи оргазъм по време секс, но повечето девойки знаят основните неща, свързани с тях. Има обаче няколко заблуди, на които все още младежите вярват. Виж кои са те и приеми истината такава, каквато е:

 

Алкохолът помага – при мъжете той всъщност убива оргазма, а при жените може да доведе до сваляне на задръжките, но не и до появата на оргазъм, защото алкохолът притъпява усещанията, а не ги усилва. За да достигнеш до кулминацията, трябва да се отпуснеш, да се наслаждаваш на случващото се и да правиш секс с човек, когото обичаш.

 

 

Няма ли оргазъм първия път, няма и да има – напълно нормално е първият път като правиш секс с нов партньор, да се притесняваш и да не можеш да се отпуснеш. С времето ще се опознаете, ще се напаснете и ще успееш да изпиташ най-голямата наслада.

 

Вагиналният оргазъм е важен – всъщност няма значение дали е вагинален, клиторен или анален. Важното е да изпитваш удоволствие от това, което се случва в леглото. Сексът може да бъде хубав и без да стигаш до оргазъм, ако го правиш с правилния човек и влагаш чувства.

 

Дългата връзка убива оргазмите – с времето партньорите се опознават и знаят какво да направят, за да си доставят максимум удоволствие. След време ще са ви нужни едва няколко минути, за да накараш половинката си да свърши. Затова не си мисли, че дългите връзки са пагубни за сексуалния живот. Ако се обичате и желаете, няма значение от колко време сте заедно.

 

Мастурбацията вреди на оргазмите - едното няма нищо общо с другото. Даже е добре да познаваш добре тялото си и да споделиш на партньора си какви неща ти допадат и те възбуждат. Така той ще знае как и къде да те докосва, за да те подлуди.

 

Оргазмът зависи от размера на пениса – не е важно колко е голям, а как го използва. Приятелят ти може да е много надарен, но да не е добър любовник и да не успее да те докара да оргазъм и обратното.

 

Жените, които не изпитват оргазъм, са фригидни – доста жени не изпитват оргазъм преди раждането на първото си дете. Някои не са попаднали на добри любовници, а на други явно им е било нужно повече време, за да успеят да се отпуснат и отдадат напълно на сексуалния акт.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия