10 неща, които възбуждат мъжете

2014-12-02 12:30:00
10 неща, които възбуждат мъжете
Снимка: Dreamstime

Мъжете определено обичат да гледат голото женско тяло преди и по време на секс. Представителите на силния пол забелязват първо някои физически характеристики на жените като плътните устни, големия бюст, дългите крака, стегнатото коремче и т.н. По време на секс обаче има други неща, които са им по-интересни и остават физическата красота на заден план. Ако искаш да доставиш максимум удоволствие на половинката си в леглото, виж кои са нещата, които най-много възбуждат мъжете:

 

Огледала – представителите на силния пол обожават да гледат, а огледалата им дават възможност да виждат още по-голяма част от женското тяло. Не се притеснявай, че по този начин той ще види недостатъците ти. По време на секс мъжете виждат само това, което искат да видят, така че изобщо няма да забележи, че коремчето ти е леко изпъкнало или че имаш малко целулит по краката.

 

 

Орални ласки – мъжете определено обичат да им правят орална любов. Ако си добра в това, те ще те желаят още повече. Голяма част от представителите на силния пол предпочитат оралните ласки пред секса, защото само лежат и се наслаждават на случващото се. Това не означава, че трябва всеки път да получават оргазъм само чрез орална любов, но може от време на време да доставят на гаджето си и това удоволствие. Той определено ще го оцени.

 

Порно – мъжете определено обичат да гледат порно, но често не си признават, защото на жените не им е приятно, че други възбуждат гаджетата им. Ако искаш да разнообразиш секса с половинката си, може да предложиш да гледате порно по време на акта. Може да бъде само за фон, а може и да повтаряте това, което става във филмчето. Изборът е ваш.

 

Мръсни думи – жените се притесняват да използват мръсни думи, но мъжете обичат, когато нещата се наричат с истинските им имена. Представителите на силния пол определено се впечатляват, когато им говориш нежно на уше и им казваш това, което искаш да ти се случи.

 

Стриптийз – неслучайно мъжете обичат да посещават такива клубове. Те обичат да гледат полуголи красиви жени, които танцуват на секси музика. Може да зарадваш партньора си, като му направиш стриптийз у дома. Избери някое секси парче, облечи си предизвикателно бельо и обувки на висок ток и му покажи какво можеш. Той определено ще го оцени.

 

Кучешката – тази поза определено е любима на мъжете, защото могат да се насладят на дупето ти. За да впечатлиш половинката си, предложи ѝ ти позата, вместо да чакаш сам да си я поиска. Така ще му бъде много по-приятно, докато правите секс.

 

Ездачката – още една любима поза на представителите на силния пол. Тя обаче дава свобода и на теб, защото при нея контролът е в твоите ръце – ти определяш темпото и дълбочината на проникване. В същото време той си лежи и изпитва наслада.

 

Пъшкането – никой мъж не обича да прави секс с жена, която не издава никакви звуци. Това, разбира се, не означава, че трябва да викаш, сякаш си в порно филм, но не сдържай емоциите си. Пъшкай, когато ти е хубаво, покажи му, че това, което правите, ти доставя удоволствие и на теб. В противен случай рискуваш той да си мисли, че не ти е хубаво и това да скапе настроението му.

 

Да се докосваш сама – мъжете полудяват, когато видят половинката си да си доставя удоволствие сама. В същото време по този начин му показваш какво наистина ти харесва. Може да го правиш и той да те гледа, а може да го правиш и по време на секс. Това ще го побърка от кеф!

 

Да свършваш – сексът за мъжете е в пъти по-хубав, когато успеят да докарат половинката си до оргазъм. Гаджето ти обича да те гледа как „свършваш“, как тялото ти трепери, а ти изпитваш невероятна наслада.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия