Кои са странните въпроси, които ТОЙ никога няма да ти зададе

2015-01-22 19:01:00
Кои са странните въпроси, които ТОЙ никога няма да ти зададе
Снимка: freedigitalphotos.net

Когато излизате с някого, важно е да се опознаете. Срещите са именно за това. В началото трябва да си задавате такива въпроси, които ви помагат да научите повече за другия. Така ще решите дали той/тя ви харесва, или не. Но някои тийнейджъри не знаят как да се държат на първите срещи, защото нямат много опит. Истината е, че на момчетата им хрумват много въпроси, които не задават, защото не са уместни. Кои са странните въпроси, които той иска да зададе?

 

С колко момчета си била преди мен? Това е въпрос, който няма да ви зададат, но определено си го мислят. Разбира се, повечето момичета не искат да дискутират тази тема. Тя е доста лична, а и дамите се притесняват да говорят за сексуалния си опит, за да не бъдат сметнати за леки. Момичета, той няма да ви попита, но определено ще му е любопитно.

 

Отворена ли си към приключения в кревата? Този въпрос е твърде личен и момчетата знаят, че не бива да питат за това. Но те наистина искат да знаят. Дори да имат чувства и да не излизат с вас, само заради секса, определено се интересуват какви предпочитания имате в леглото.

 

Какво е най-лудото нещо, което си правила в секса? Разбира се, той се страхува да попита и няма да го направи. Но много иска да знае. Мъжете са любопитни, особено когато става дума за секс. Те наистина искат да знаят какъв опит има жената до тях и дали е склонна да експериментира.

 

В менструация ли си? Някои момичета са толкова кисели, че наистина им личи, когато са в менструация. Предменструалният синдром може да ги направи наистина непоносими. Понякога мъжете се питат дали поведението на момичето е такова наистина, или просто е под влияние на менструалните си проблеми.

 

По-добър ли съм от бившия? Мъжете са състезатели по природа. Те искат винаги да са на първо място и да са номер едно за жената до себе си. Затова те толкова се интересуват от бившите. Вероятно новото ви гадже няма да ви зададе този въпрос, но определено ще му е интересна темата.

 

Имаш ли някаква полово предавана болест? Този въпрос би бил обиден за много момичета, а реално не би трябвало. Хубаво е да сте честни един към друг и да си признаете, ако имате здравословен проблем. Бъдете отговорни към себе си и правете секс с презерватив. Ако той ви зададе този въпрос, не се обиждайте, а се радвайте, че се грижи за своето и вашето здраве.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия