Най-глупавите мъжки оправдания

2015-01-13 18:02:00
Най-глупавите мъжки оправдания
Снимка: freedigitalphotos.net

Жените са склонни да се оплакват от мъжете. Те смятат, че мъжете са еднакви, че всички се държат тъпо и наистина не заслужават да имат добра приятелка, която наистина да ги обича. Дами, истината е, че мъжът ще се държи с вас така, както вие го провокирате. Иначе той ще лъже, ще обещава напразно и ще се оправдава. А мъжете са чудесни в своите оправдания. Кои са най-популярните мъжки оправдания?

 

„Зает съм.” Ако излизате с готино момче, но отношенията ви още не са сериозни, внимавайте какво ви казва. Често пъти оправдание е „Зает съм.” Той не разяснява с какво точно е зает и какво прави, не дава обяснение. Има голяма вероятност да излиза и с други, да не му се занимава с вас или просто да иска да ви отреже. Разбира се, трябва да проявявате разбиране от време на време, може наистина да има работа, ако е натоварен покрай контролни/изпити например.

 

„Не искам да си имам приятелка, искам си свободата.” Това със сигурност е оправдание. Мъж, който твърди, че не иска сериозна приятелка, защото тя ще го ограничава в свободата, просто не иска вие да сте негово гадже. Това е само оправдание, за да не ви разочарова. Вероятно той би правил секс с вас, но не иска нищо повече.

 

„Нямах време да ти звънна.” Той ако иска, винаги ще намери време. Понякога въпросът опира до желание, а не до възможност. В днешно време комуникациите са улеснени и винаги може да ви пише, да ви потърси и да ви намери. Не вярвайте лесно на това оправдание.

 

„Реших да не ти звъня толкова късно, защото сигурно си заспала.” Оправдание! Един мъж няма да мисли дали ще ви събуди или не, ако иска да ви чуе. Когато един мъж е влюбен, ще направи всичко, за да ви се обади и няма да се притеснява, че ще ви събуди. Вероятно само ви се оправдава, за да си помислите, че той наистина се грижи за вас.

 

„Заслужаваш нещо повече от мен.” Пълна глупост! Никой мъж не би казал това на жена, която харесва и с която иска да бъде. Ако той ви обича, ще ви обяснява как само той е най-добрия за вас и никой друг не може да ви направи толкова щастлива. А когато иска да измисли глупаво оправдание без да ви нарани, ще каже, че той не си струва, защото вие сте прекрасен човек.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия