Изненадай приятно гаджето [част първа]

2015-01-16 12:23:00
Изненадай приятно гаджето [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

За да бъде една връзка здравословна и изпълнена с щастие, двамата партньори трябва да полагат усилия за нея. Много е важно да не се оставите на еднообразието на живота. Правете си изненади и не забравяйте за романтиката. Ето ти няколко идеи как са изненадаш и зарадваш гаджето:

 

Запази романтичен хотел – не е нужно да е нещо скъпо и луксозно, идеята е да се откъснете от ежедневието си и да прекарате известно време насаме. В интернет има много оферти и намаления, разрови се и намери нещо симпатично, което ти е по джоба. Ако нямаш достатъчно финанси, може да запазиш за една нощувка, а не за две.

 

 

Поднеси закуска в леглото – ако си се събудил преди гаджето, може да станеш от леглото и да отидеш и да приготвиш нещо вкусно за хапване. Направи любимата му закуска или импровизирай с подръчни продукти. Важното е да я поднесеш с много любов и усмивка на лицето.

 

Напиши нещо мило – изрази чувствата си, като вземеш химикал и лист хартия. Нека не е дълго любовно писмо, а няколко изречения, изпълнени с любов. В интернет има много любовни цитати, така че ако се затрудняваш, може да потърсиш. Сгъни листчето и го сложи в джоба на якето му. На другия ден ще го намери и със сигурност ще остане приятно изненадан.

 

Направи масаж – не е нужно да си добър в това, за да доставиш удоволствие на половинката си. Направи ѝ масаж вечерта, когато се видите. Със сигурност ще бъде много хубаво и ще успееш да снемеш стреса от плещите ѝ.

 

Подари неочакван подарък - не е нужно всеки път да правиш подаръци на гаджето си само с повод. Много по-готино и неочаквано е ,когато няма такъв. Ако видиш нова книга на любимия му автор или красив букет, който ще я зарадва – вземи я/го и направи деня му/ѝ по-хубав и специален.

 

Създай нови традиции – повечето двойки празнуват деня, в който са станали гаджета. Не е нужно и вие да бъдете като тях. Може да отбелязвате друг ден – деня на запознанството ви, първият път, когато правихте секс и т.н. Бъдете различни и не робувайте на стереотипите.

 

Напиши любовно стихотворение – не е нужно да си поет, за да се справиш с тази задача. Просто седни и отдели малко време. В интернет има сайтове, които ще ти помогнат с римите, така че няма да ти е особено трудно. Просто изрази чувствата, които изпитваш към гаджето си, с думи и в рима. Ще се получи готино и той определено ще го оцени.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Philophobe
преди 9 години

В този сайт пишат много готини стихове по поръчка, ако не ви бива в поезията, вършат добра работа.http://podarak-ot-stihove.alle.bg/


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия