Най-добрите места, на които да срещнем интересен и атрактивен мъж [част втора]

2015-01-20 18:44:00
Най-добрите места, на които да срещнем интересен и атрактивен мъж [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Много тийнейджъри се оплакват, че им е трудно да срещнат любовта. Много момичета признават, че не общуват достатъчно с противоположния пол и им е наистина трудно да се запознаят с готино момче, с което да излязат на среща. Истината е, че има много места, на които да срещнете бъдещия си приятел. Сега ще ви посочим кои са най-популярните места за такова запознанство.

 

В магазинчето за кафе в училище. Колко често посещавате магазинчето за кафе или закуски в близост до училище? Вероятно всяко междучасие сте там? Определено ще можете много по-лесно да се запознаете с някого, докато чакате на дългите опашки. Заговорете го или просто му се усмихнете. Дори да не станете гаджета, можете да си намерите нови приятели.

 

Екстремни спортове. Фитнесът не е за всеки. Някои хора обичат да спортуват, но не им допада да стоят в залата. Те си падат по екстремните спортове и намират това за най-голямото забавление. Съвсем лесно ще се сближите с хора, които имат същото хоби като вас. Ако ви харесва скалното катерене, сърфинга или друг екстремен спорт, не губете повече време, отивайте да спортувате, така ще се запознаете с много нови хора, а може да срещнете и новата си любов.

 

Университета. Когато човек стане студент, живота му се променя. Ако съучениците ви до сега не са ви харесвали и сте имали неразбирателства с класа си, с колегите е съвсем различно. Можете много лесно да срещнете хора с общи интереси в университета. Разбира се, в университета е много лесно да срещнете голямата си любов.

 

Приятели. В обща компания е много лесно да общувате и да се запознавате с нови хора. Когато се запознаете с нов човек, опознайте и приятелите му. Така можете да срещнете много интересни хора, а защо не и любовта? Когато сте в компания и правите нещо заедно, дори няма да усетите как се влюбвате.

 

Изложба. Обичате изкуства? Отивайте в галерията, там наистина можете да срещнете човек, който споделя вашите интереси. Изобщо не си мислете, че в галериите, музеите и театрите няма млади хора. Напротив, това са местата, на които можете да намерите хора, споделящи вашата любов към изкуството.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия