На какво обръщат внимание момичетата на първа среща

2014-09-01 18:07:00
На какво обръщат внимание момичетата на първа среща
Снимка: freedigitalphotos.net

Много хора смятат, че първата среща е по-вълнуваща за момичетата и те се стараят повече. Това не е вярно, истината е, че момчетата също се вълнуват, но не го показват. Те искат да се представят в най-добрата светлина и да се харесат на бъдещата партньорка. Момчетата дори стават суетни и се стараят, когато искат да впечатлят момиче. Но има неща, които понякога пропускат. Сега ще ви кажем на какво жените обръщат внимание на първа среща.

 

Чистота. Това е едно от най-важните неща, за да направите хубаво впечатление. Бъдете с чисти дрехи, изкъпете се преди среща, сложете си хубав парфюм. Недейте да си мислите, че на жените не им прави впечатление. Всъщност за едно момиче е ужасно да се срещне с мърляв мъж. Рискувате тя никога повече да не ви вдигне телефона. Постарайте се да изглеждате представително. Обърнете внимание и на свежия си дъх.

 

 

Дрехи. Понякога момчетата са нехайни към външния си вид. Те са склонни да си облекат първите дънки и тениска от гардероба и  да ги съчетаят с любимите си кецове, които се разпадат от ежедневното носене. Момчета, тази стратегия не работи при момичетата. Жените са склонни да отделят часове наред, за да се грижат за външността си. Тя е изключително важна за тях. Ако вие не сте си облекли подходящи дрехи или сте ги съчетали зле, това прави ужасно впечатление.

 

Уменията ви да разговаряте. Момичетата искат момче, което знае как да ги направи щастливи. Вие умеете ли да разговаряте лесно? За да впечатлите момиче на първа среща, трябва да можете да изслушвате. Недейте да вземате думата и не водете монолози. Първата среща е за да се опознаете, следователно трябва да говорите и двамата. За да комуникирате добре, трябва и да изслушвате момичето до себе си. Ако тя ви дразни и не искате да я слушате, просто не ѝ се обаждайте повече.

 

Колко далече можете да стигнете. Жените са склонни да пускат тестове на мъжете, за да видят какво им е истинското поведение. Ако например, тя дойде на среща с голямо изрязано деколте, това не винаги означава, че тя е лесна и иска секс още същата вечер. Това може да е опит да разбере вие само секс ли искате.

 

Дребните детайли. Жените не обичат груби мъже, нито невъзпитани. Ако вие се правите на много мил и любезен, тя лесно може да разбере, че не сте такъв. Ако сте на кафе и вие се държите надуто с персонала на заведението, определено няма да я впечатлите.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
GEMBI
преди 9 години

Гледат колко е дебел портфейла


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия