Как да го спечелиш на първа среща?

2013-11-12 11:30:00
Как да го спечелиш на първа среща?
Снимка: freedigitalphotos.net

Обикновено първите срещи са тези, на които ни става ясно дали другия ни е привлякъл вниманието за да има втора среща или не. Момичетата са доста по-колебливи и притеснителни, когато става въпрос за първа среща. Подготовката за такава среща може да отнеме часове, особено ако обектът на желанията е момчето от мечтите. Винаги ще си задаваш въпроса какво да облечеш, дали изглеждаш добре, дали ще ви се получи срещата такава, каквато си я представяш и какво ли още не.

 

Сега ще ти дадем няколко съвета как първата ви среща да бъде успешна:

 

Облечи се в червено. Повечето мъже наистина харесват този цвят. Червеното се свързва с любовта, романтиката, секса, дори и да е подсъзнателно. Не е нужно да си цялата в червено, достатъчно е да имаш такъв аксесоар, рокля или маникюр. Червеното червило не за подценяване, но трябва да внимаваш и да си сигурна, че ти отива.

 

 

Високи токчета. Повечето момчета са луди по жена на токчета и разбира се, нормално, така фигурата ти изглежда много по-издължена и стройна, подчертават се краката ти и изглеждаш много по-секси. Разбира се, не трябва да прекаляваш. Ако това не е твоят стил, не се преструвай. Ако си фенка на кецовете е по-добре да се придържаш към тях. Момиче, което се е качило на токчета, а не може да ходи на тях е смешно. Така че ако си решила все пак да се пробваш, но нямаш много опит в ходенето на висок ток си купи платформи, защото са много по-лесни за ходене или просто по-ниски токчета.

 

Прическа. Ако имаш дълга коса, оформи я с лек обем и нежни меки вълни. Играй си с косата си, флиртувай, момчетата си падат по това. Косата е много красива част от едно момиче и е важно как изглежда. Не си прави тежки прически с много лак, момчетата обичат да могат да прекарват пръстите си с лекота през косите на момичето.

 

Аромати. Внимавай какъв парфюм ще си сложиш. Не бива да е прекалено тежък, сладникав и натрапчив, защото това може да отблъсне човека до теб. Заложи на цитрус, канела, ванилия или жасмин. Сложи малко и на китките. Тези аромати побъркват мъжете.

 

Бъди забавна. Дори да се познавате от преди, ако сте си уговорили среща, на която ще сте само двамата, това означава да се опознаете. Винаги ще направиш впечатление ако си усмихната и весела. Никое момче не си пада по депресирани и нацупени момичета. Комбинацията интелигентна и забавна винаги прави добро впечатление. Усмихвай се, шегувай се, бъди себе си и не се преструвай.

 

Докосване. Няма лошо да го докоснеш по коляното или рамото, например. Дали ще има целувка или не, това си решавате вие. Само не забравяй, че и прекалената интимност на първа среща на е добра индикация. Внимавай и той до къде иска да стигне, защото от поведението му лесно ще разбереш дали иска да има нещо повече с теб или иска само секс.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия