Женските навици, които карат мъжете да полудяват

2015-01-08 17:00:00
Женските навици, които карат мъжете да полудяват
Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените имат навици, които дразнят изключително много представителите на срещуположния пол. Този път ще обърнем внимание на женските навици, които са в състояние да подлудят почти всеки мъж:

 

Не довършваш започнатото – не, не става въпрос за изречение или разговор. А за пътите, когато тръгваш да го целуваш, да го възбуждаш и накрая не искаш да правите секс. За теб прегръдките и целувките може да са приятно изживяване, което може да не продължи като сексуален контакт, но при мъжете това е просто интро към по-хубавата част, а именно към секса.

 

 

Флиртуваш с други мъже – ти го правиш, без да влагаш каквито и да е чувства и емоции, но това твое поведение го побърква. Малко са мъжете, които нямат против и които смятат, че не е важно с кого флиртуваш, а с кого си лягаш вечерта. Внимавай с този твой навик, защото е възможно да се стигне до раздяла, ако не знаеш къде е границата.

 

Обсъждаш личния ви живот с всеки втори – нормално е да споделяш на семейството и най-близките си приятели, но не го прави с всеки, който е готов да те изслуша. Избягвай и намеците в социалните мрежи, не е нужно всеки да знае какво се случва помежду ви. Остави скандалите и хубавите моменти за вас, не прекалявай със споделянето. Мъжете определено не обичат да бъдат обсъждани.

 

Не разбираш неговите хобита – не е нужно да разбираш защо си пада по риболова, футбола или фитнеса, просто приеми, че харесва тези неща и му доставят удоволствие. Глупаво е да се опиташ да го отучиш от тях, а и не е редно, все пак те му харесват. Със сигурност той ще остане очарован, ако се опиташ да научиш повече за неговите хобита и се запалиш по тях. Не е нужно да ги практикуваш, ако не ти допадат, но ще е готино, ако и ти се запалиш като него.

 

Искаш да водите сериозен разговор, докато той е пред компютъра – не, че компютърът е по-важен от теб, но щом е решил да седне и да си почине, уважи този негов избор. Изчакай го да се наиграе или да му омръзне да сърфира из интернет и тогава повдигни темата, която те вълнува. В противен случай рискуваш той да не те слуша и да ти отговоря, колкото да те заблуждава, че участва в разговора. Накрая нито той ще е разбрал за какво сте говорили, нито ти ще останеш удовлетворена от проведения разговор.

 

Постоянно си покрай него - хубаво е да се виждате често и да прекарвате свободното си време заедно, но това не означава, че трябва да сте като „дупе и гащи“. Остави го да диша и сам и не бъди прекалено досадна. Не е нужно да излизате заедно, дори когато той отива до магазина, за да си купи бира и фъстъци.

 

Питаш го дали си дебела – ти сама не можеш ли да си дадеш отговор на този въпрос? Застани пред огледалото и се огледай добре. Със сигурност познаваш тялото си по-добре от гаджето ти, така че ти първа ще забележиш, ако си напълнява 1-2 килограма или си се отпуснала. А и не е ли по-важно какво е твоето мнение за самата теб, а не неговото? Ако се чувстваш дебела, но той не те вижда такава, това ще те кара ли да се чувстваш добре в кожата си? Надали. Затова, ако смяташ, че имаш нужда от диета и тренировки, започни ги още утре.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия