Истинските причини, поради които той не се обажда след първа среща [част първа]

2015-01-09 18:59:00
Истинските причини, поради които той не се обажда след първа среща [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето жени с нетърпение чакат да получат обаждане от човека, когото харесват. Това очакване става направо нетърпимо след първата среща. Когато едно момиче е харесало дадено момче, определено очаква той да я потърси. Но понякога се случва така, че той никога повече не се обажда. Сега ще ви разкрием истинските причини, поради които той не ви звъни.

 

Загубил е номера/счупил си е телефона. Това е най-невинната причина и е рядко срещана, но все пак може да се случи. Има хора, които са много разсеяни или просто не се оправят с технологиите. Така изведнъж номерата от телефона им изчезват. Друг вариант е счупен телефон. Едно изпускане и повечето смартфони вече не работят. Ако не е запаметил номера в сим картата, няма как да го възстанови.

 

Събрал се е отново с бившата. Може да не е споделил, че наскоро е приключил връзка, но това не пречи все още да изпитва чувства към бившата. Много хора осъзнават след време, че наистина обичат бившите си партньори и не могат без тях. Една първа среща с друга жена може да му е била достатъчна, за да разбере, че трябва отново да се върне при старото гадже.

 

Той просто не го чувства. Сещате се за онова прекрасно чувство на пърхащи пеперуди в стомаха? То е чудесен начин да разберете, че наистина си падате по този човек. Представете си, че всъщност той не го изпитва. Това е напълно възможно, той просто не ви е харесал. Но не иска да нарани чувствата ви като се обади и каже, че не е добра идея да се виждате повече. Затова просто не звъни никога повече.

 

Той е срамежлив. Факт е, че се срещат и такива момчета. Особено в тийнейджърска възраст, когато хората нямат много опит, е възможно той да е много притеснен. Това се случва, когато е хлътнал по вас и наистина иска да се получи. Но не знае как да действа, обмисля и иска да направи всичко, за да се съгласите да излезете пак с него.

 

Той наистина е зает. Има и такива случаи, особено ако се занимава с много неща едновременно. Някои хора имат доста странични занимания: спорт, курсове или частни уроци. Ако му предстои и кандидатстване, това е още една причина, поради която да е доста зает. Вероятно ще ви се обади, когато е по-свободен.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия