Целувка на първа среща - да или не?

2014-11-19 13:31:00
Целувка на първа среща - да или не?
Снимка: freedigitalphotos.net

Първите срещи винаги са вълнуващи, особено за тийнейджърите. Когато човек няма много опит и преживява първите трепети в любовта, има много въпросителни. Тогава искаме да се целуваме, да се обичаме и хормоните тотално ни объркват. Така възникват много въпроси, които тревожат тийнейджърите. Един от тях е да се целуваме или не, на първа среща?

 

Всъщност, не можем да кажем дали трябва, или не трябва да се целуваме на първа среща. Просто не е толкова лесно да се прецени, защото всяка първа среща протича различно. Понякога те са много успешни, друг път са пълен провал.

 

Целуването на първа среща не бива да се заклеймява. Понякога е чудесна идея. Кога?

 

 

Усещате силна химия. Не е нужно да чакате цяла вечност, ако усещате, че с този човек ще ви се получи. Понякога не може да се обясни с думи, химията се усеща във въздуха.

 

Взаимно привличане. И двамата много се харесвате, чувствате се привлечени един от друг и осъзнавате, че има „нещо” между вас. В такъв случай няма какво да чакате.

 

 

Наистина харесвате новия си партньор. Вие наистина усещате, че човекът срещу вас ви харесва. Срещата минава гладко и си допадате.

 

 

Перфектната среща. Всеки човек си представя перфектната първа среща. Сега е моментът да целувате, ако наистина мечтаната среща вече е факт.

 

Но както знаем, в любовта няма правила. Понякога целувката на първа среща може да е чудесно начало на една връзка, в друг случай – абсолютно неподходяща. В какви случаи не е добра идея да се целуваме на първа среща?

 

Познавате се твърде малко. Има случаи, в които излизаме с почти или напълно непознати хора. Не е добра идея да се целуваме с тях.

 

Не мислите, че ще има втора среща. Понякога срещите протичат добре, но осъзнавате, че не искате да се срещате пак с този човек. Няма смисъл да се целувате с човек, който не намирате за привлекателен.

 

Мислите твърде много за целувката. Да, понякога сме склонни да се вманиачаваме. Ако през цялото време сте си мислили за целувката между вас и за това какво ли ще се случи в края на срещата, нещата стават насилени. В такъв случай по-добре се въздържайте от целувки.

 

Партньорът се държи добре, но не е готов. Понякога може да получим супер отношение, но партньорът се държи малко хладно. Явно човекът срещу вас не е готов за целувка и има нужда от време.

 

Не мислите, че харесвате този човек. Ако не чувствате нищо, нямате пеперуди в стомаха и нищо не ви трепва, то тогава е по-добре да се въздържате от целувки. Явно няма смисъл да се занимавате повече с човек, който не харесвате.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 9 години

По-скоро не. Ако говорим за сериозно момиче, по-готино е да има ескалация и целувката да е кулминацията. За да не се губи елементът на приятния флирт, нека да не е на първата : )


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия