С какви момчета не бива да излизаме на среща [част втора]

2015-01-05 17:31:00
С какви момчета не бива да излизаме на среща [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Можем да срещнем любовта на всякакви места. Ако се заговорите с обвързани хора, те могат да ви разкажат много интересни истории как са се запознали, къде са срещнали половинката си. Повечето истории са романтични, някои са комични, а трети странни. Всички първи срещи имат очарование и носят особено вълнение. И все пак има хора, с които не е добра идея да излизате. Кои са те?

 

Мърльото. Това е един от най-неприятните типажи. Той е изключително мърляв. От една страна постоянно се цапа, дори без да иска. От друга, той сякаш не ползва пералня и баня. Изглежда мръсен, носи едни и същи дрехи, не мирише приятно. Ако се излъжете да отидете в дома му, ще се разочаровате още повече, защото там не е чистено с години и изглежда като бърлога, а не като дом.

 

Въздухарят. Той е мечтаният мъж, но само на думи. Всъщност той говори много, казва гръмки неща, обещава, говори убедително и изобщо не оставя място за съмнение в това, което казва. Но не очаквайте действие от този мъж. Той ще ви се обяснява в любов, ще ви уверява, че можете да разчитате на него, че е всичко, от което имате нужда. Но няма да направи нищо, за да го докаже. Той е просто големи обещания и нищо на практика.

 

Потайният. Дори месеци наред да излизате с този човек, той може да остане непознат за вас. Той не дава обяснение къде ходи и какво прави, не разказва много за себе си. Не знаете къде точно живее, нито с какво точно се занимава. Не познавате приятелите и близките му. Той е чудесен, с изключение на потайността, която витае около него.

 

Насилникът. Този човек най-малко ви трябва. Отначало е мил, кавалер, любезен, възпитан и изглежда мечтаният мъж. Постепенно разбирате, че не всичко е толкова розово, колкото изглежда. Той започва да ви заплашва, да се държи зле, дори да ви посяга. Определено стойте далече от такъв тип, ако не искате да съжалявате след това.

 

Маминото синче. Този мъж не може да реши какво да си облече, ако не се е допитал до майка си. Тя се грижи изцяло за него, въпреки че той вече е голям. Маминото синче има нужда постоянно от грижите и любовта на майка си, а вие сте на второ място. Той не взима сам решения, мама му купува дрехи, казва му какво да прави и не му разрешава да прави нищо, без да се допита до нея. Този мъж никога няма да бъде изцяло ваш, просто защото на първо място е мама.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия