Секси обещания, които трябва да изпълниш през 2015

2015-01-05 13:44:00
Секси обещания, които трябва да изпълниш през 2015
Снимка: thinkstockphotos.com

Преди няколко дни беше Нова година. Най-вероятно си бил някъде с приятели и си се забавлявал цяла нощ. А намери ли време да си обещаеш някакви неща? Спазваш ли традицията да си даваш обещания, които искаш да спазваш през Новата година? Всеки знае добре познатите обещания като да отслабнеш, да учиш повече, да се запишеш на нов език, да спортуваш редовно, да спреш цигарите и т.н. Но защо да не си обещаеш нещо, свързано с любовния ти живот през 2015 година?

 

Разреши сексуалните си проблеми – възможно е да имаш нещо, което да те тормози години наред, но така и да не намираш време, начин и желание да го разрешиш. Потърси помощ, ако имаш сексуална травма, която те тормози и ти пречи да водиш нормален сексуален живот. Ако не успееш да се справиш с помощта на приятел, потърси специализирана помощ. Когато се отърсиш от миналото, ще видиш какво невероятно нещо е сексът, особено когато го практикуваш с любим човек.

 

 

Да, сексът е наистина невероятно изживяване, но това не означава, че винаги ще бъде перфектен. Приеми факта, че понякога стават засечки – нямаш желание за секс, не можеш да стигнеш до оргазъм, той не може да получи ерекция и т.н. Не се притеснявай, случва се при всеки. Трябва да имаш реални очаквания към това, което се случва в леглото, за да можеш да изпиташ истинска наслада.

 

Старай се да имаш разнообразен сексуален живот и да експериментираш. Променяй по нещо всеки път, когато правиш секс – мястото, позата, дрехите и т.н. Хубаво е да има разнообразие, за да не ти омръзне.

 

Не игнорирай проблемите, които имаш. Става въпрос, както за тези, засягащи комуникацията помежду ви, така и за тези, които са свързани със секса. Не е хубаво да правиш неща насила или да се лишаваш от такива, без да има причина за това. Сподели на партньора си какво не ти харесва и какво ти доставя удоволствие по време на секс.

 

Правете секс редовно, за да се радваш на здравословна връзка. Сексът е полезен, както за здравето, така и за взаимоотношенията, които имаш с партньора. А и е доказано, че колкото повече секс прави човек, толкова по-често го иска.

 

Цени качествата, които има партньорът ти. Нормално е да сте различни и това определено е нещо хубаво. Повярвай ни, ще ти омръзне, ако трябва да комуникираш с човек, който прилича адски много на теб. Затова, вместо да се ядосваш на различията помежду ви, наслаждавай им се и ги цени.

 

Външният вид не е за подценяване, дори когато имаш дългогодишна връзка. Старай се да изглеждаш максимално добре навсякъде – било то у дома или на купон.


 

Спри да живееш с илюзията, че съществуват идеални връзки. Такива има само в романтичните филми! За да имаш здравословна връзка, трябва да полагаш усилия и да си готова да правиш компромиси. Иначе нещата рано или късно ще се прецакат и ще се стигне до раздяла.

 

Направете си „секс буркан“. Това определено е една много готина и свежа идея, която ще разнообрази сексуалния ви живот. Вземете един празен буркан и двамата сложете в него 15 неща, които искате да опитате в леглото. Всяка седмица теглете по едно листче и експериментирайте. Когато опитате всичко написано, ако идеята ви е харесала и имате още идеи, може да напишете нови листчета и да продължите да се забавлявате под завивките.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия