Какво убива желанието за секс?

2014-07-16 14:44:00
Какво убива желанието за секс?
Снимка: Dreamstime

Някои неща възбуждат мъжете и жените, но има и такива, които убиват страстта. Като цяло представителите на силния пол винаги са готови за секс, стига да не повдигнете някоя от споменатите по долу теми.

 

Родители – би било извратено, ако гаджето ти все още е възбудено, след като сте започнали да обсъждате неговите или твоите родители. Мисълта за тях за секунди убива желанието за секс и ще ви е нужно време, за да се върнете отново там, докъдето бяхте стигнали.

 

 

Бивши гаджета – това определено не е подходяща тема както в леглото, така и извън него. Но доста хора неволно споменават бившия/бившата си, често с добри намерения - „Ти определено си по-добър от бившия ми приятел“, „Бившата ми не беше толкова добра в леглото“ и т.н. Без значение дали е с цел похвала или не, споменаването на бивше гадже води до изпаряване на страстта и желанието за секс.

 

Пари – тази тема се повдига често при двойки, които живеят под един покрив и си делят разходите. При богатите семейства тя не е повод за скандали, защото парите винаги стигат. За съжаление, не всички двойки имат достатъчно финанси и понякога се стига до разправии, когато се говори за пари. Освен, ако не сте спечелили от ТОТО-то или друга лотария, не обсъждайте тази тема преди секс, защото, повярвайте ни, не води до допълнителна възбуда.

 

Комплекси – момичета, запомнете едно: Когато мъжете искат да правят секс, те няма да забележат недостатъците, които имате – няколко излишни килограма, стрии, целулит и т.н., затова е глупаво да се притеснявате излишно. В никакъв случай не му задавайте въпроси, свързани с вашето тяло - „Харесваш ли гърдите ми?“, „Не смяташ ли, че дупето ми е прекалено голямо?“, „Отблъсква ли те целулита ми?“ и т.н. Няма как човек да има желание за секс след такива въпроси. Същото важи и за мъжете, въпреки че те не са така суетни и рядко се притесняват от тялото си, защото знаят, че могат да компенсират несъвършенствата си със старание по време на секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 9 години

Какво ли? Например, долната публикация: "Бабички, танцуващи неприличния танц на Сайръс, станаха хит в интернет". :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия