Как да бъдем по-романтични [за момчета]

2014-12-23 12:01:00
Как да бъдем по-романтични [за момчета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Факт е, че романтиката е присъща на жените. Малко са мъжете, които наистина са романтични. Но не е толкова трудно да зарадвате приятелката си с готин жест, който тя наистина ще оцени. Жените обичат романтичните изненади, особено когато мъжът сам ги инициира. Затова, господа, бъдете романтични! Ще ви помогнем с няколко ценни идеи.

 

Бъдете романтични. Не всичко може да се планира, а именно най-хубавите неща са спонтанни. Затова бъдете спонтанни и правете малки жестове. Те наистина ще бъдат оценени от половинката ви. Виждате букет цветя в розово, който много ви напомня за гаджето? Не се колебайте, а я изненадайте с красивите цветя.

 

Планирайте уикенд/ваканция. Защо не организирате нещо по-специално за вас двамата? Можете да планирате почивка за няколко дни, ако имате възможност и свободно време. Другият по-лесен вариант е да организирате нещо за уикенда или за един ден. Романтична вечеря, кратко пътуване или просто цял ден заедно. Това е чудесен романтичен жест, който много би зарадвал приятелката ви.

 

Правете нещо различно. Важното е да прекарвате време заедно. Можете да се запишете на курс по танци, да отидете на филмов фестивал и да гледате няколко филма подред или да посетите концерт на любима група. Важното е да прекарате време заедно.

 

Магията на кулинарията. Можете да направите страхотна изненада на вашата приятелка, като сготвите нещо. Не е нужно да сте виртуоз в кухнята, за да зарадвате гаджето си. Направете нещо вкусно и лесно по изпитана рецепта. Ако изобщо не можете да готвите, гледайте клипчета в интернет. Има разнообразни блогове и влогове, които могат да са ви от полза.

 

Масаж. Понякога жестовете значат повече от думите. Оставете ръцете ви да говорят. Направете масаж на приятелката си. Постарайте се да докосвате там, където тя най-много обича. Дори кратък масаж на стъпалата, ще бъде чудесен романтичен жест, който ще я отърве от болките в краката.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия