Как да покажем на приятеля си, че го оценяваме и обичаме [част трета]

2014-12-14 17:40:00
Как да покажем на приятеля си, че го оценяваме и обичаме [част трета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Върлува митът, че в повечето случаи мъжете са тези, които се стараят повече във връзката. Някои хора смятат, че жените по-малко показват любовта си, правят по-малко жестове и изненади. Истината е, че много мъже се оплакват, че наистина не се чувстват оценени и обичани от приятелките си. Признават, че биха искали по-често да им показват обич и загриженост. Как да покажем на гаджето си, че го оценяваме?

 

Изразявайте емоциите си. Покажете му, че го оценявате като го похвалите за нещо, което е направил за вас. Ако ви е оправил компютъра, похвалете го и му кажете, че без неговата помощ не бихте се справила сама по никакъв начин. Дори без повод не пропускайте да му кажете, че сте щастлива да имате гадже като него. Просто изразявайте тези мисли на глас.

 

Секс. Покажете на гаджето си, че той определено ви привлича. Когато ви се прави секс, не чакайте той да поеме инициативата, а му покажете, че го искате сега. Кажете му, че той е ужасно секси и не можете да му устоите.

 

 

Показвайте и любов към себе си. Идеята не е да му кажете, че без него вие сте нищо и не струвате. Това не би го накарало да се чувства по-добре. Трябва да обичате и себе си. Трябва да му покажете, че го обичате и че вие двамата заедно сте нещо невероятно, вие сте силни, допълвате се и се обичате.

 

 

Хвалете го пред близките хора. Когато сте с приятели, с родителите му или с вашето семейство, не пропускайте да споменете успехите му. Отначало той може да се почувства леко засрамен, но вътрешно ще изгаря от щастие и от гордост, че именно вие оценявате усилията му и го карате да се чувства успял.

 

Не пропускайте да оцените всяко усилие. Не си мислете, че неговият ресурс е неизчерпаем. Не забравяйте, че той прави всичко за вас, защото ви обича и иска да се грижи. Но ако само мрънкате и намирате недостатъци на всичко, което прави, той съвсем лесно ще се демотивира и ще спре. Ако искате да го мотивирате и да го зарадвате, оценявайте всичко, което прави за вас и му го казвайте.

 

Малките неща в любовта. Изненадайте го с нещо дребно, направете малко подаръче или просто го изчакайте пред училище и му подарете шоколадов бонбон. Не е нужно да му купувате подарък или да правите нещо грандиозно, понякога малките неща са много по-ценни.

 

Дразнете го. Изпратете му секси снимка или просто провокативно секси съобщение. Направете го в момент, в който той няма как да отговори или е зает цял ден и можете да се видите чак вечерта. Определено ще събудите големи страсти в него и ще се почувства желан.

 

Участвайте в живота му. Със сигурност той има любими дейности, хобита и обича да посещава дадени места. Вземете участие в любимите му начинания, правете нещо заедно, можете да спортувате заедно или просто да проявите по-голям интерес към негово хоби. Той определено ще оцени усилията ви.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия