Как да спечелим вниманието на момиче, което не познаваме

2014-12-13 14:06:00
Как да спечелим вниманието на момиче, което не познаваме
Снимка: freedigitalphotos.net

Свалките не винаги са лесни, защото младежите нямат много опит. Липсата на опит е способна да ви направи несигурни и да развали всичко. Затова трябва да знаете някои неща, преди да започнете да сваляте непознато момиче. Истината е, че не е толкова трудно и сложно, стига да знаете някои неща. Сега ще ви разкажем повече и ще ви дадем ценни съвети.

 

Бъдете очарователен. Изобщо не е толкова трудно да сте очарователен. Говорете нежно, изчистете неприличните думи от речника си, покажете, че сте с добър характер, че сте позитивен човек и се усмихвайте повече.

 

Не бива да сте доминиран от други хора. Има едно просто правило, най-красивото момиче в залата ще иска и най-готиното момче. Ако вие сте в сянката на приятелите си, тя просто няма да ви забележи. Опитайте се да излезете от сянката на околните, бъдете себе си и покажете повече самостоятелност. Жените не обичат доминирани мъже.

 

Обличайте се добре. Важно е да изглеждате спретнат, дрехите ви да са чисти и да изглеждате добре. Жените обръщат голямо внимание на дрехите, на външния вид и на начина на обличане, тя вероятно ще забележи повече неща, отколкото вие бихте отличили относно нейните дрехи. Затова вложете повече старание.

 

 

Поддържайте се. Трябва да изглеждате поддържан и именно това ще ви отличи от всяко обикновено момче. Обличайте се добре, направете си хубава прическа, избръснете се или поне си поддържайте брадата. Използвайте готин парфюм, много е важно да миришете добре. Тренирайте, за да изглеждате добре и да имате красиво тяло. Определено и самочувствието ви ще се подобри.

 

 

Усмихвайте се и се смейте. Момичетата харесват усмихнати момчета. Всъщност, всеки човек харесва усмихнати хора, замислете се, че и вие не искате постоянно нацупено гадже, а някое усмихнато и позитивно момиче. Но при мъжете е много важно чувството за хумор. Покажете, че имате такова, но не се шегувайте грубо с момичето. Повечето жени са обидчиви, а и някои шеги са прекалени. Бъдете внимателни.

 

Хубава стойка. Недейте да се изгърбвате или да ходите сякаш нещо ви боли или ви мързи да се движите. Много е важно да имате хубава осанка и да изглеждате силен и уверен. Това привлича момичетата.

 

Създайте контакт очи в очи. Гледайте я, но не я зяпайте. Опитайте се да привлечете вниманието ѝ само с поглед. Но това не означава, че цяла вечер трябва да се взирате в нея. Не го правете, защото тя ще си помисли, че сте странен.

 

Намерете начин да се запознаете с нея. Момичетата рядко биха направили първата крачка. Дори тя да ви харесва, няма да дойде да се запознае с вас. Това е ваша работа. Намерете начин да се запознаете с нея, измислете нещо, спрямо ситуацията, в която сте. Не се натрапвайте, ако ви отреже, не нахалствайте.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Deltata
преди 9 години

И само момчетата със хубаво тяло ли се харесват а


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия