Няколко глупави причини да правиш секс

2014-12-05 13:59:00
Няколко глупави причини да правиш секс
Снимка: Dreamstime

Твърди се, че хората правят секс за удоволствие. И това определено трябва да бъде така. Някои хора обаче го правят поради други причини. Ако и ти си един от тях, може би е дошло време да преосмислиш действията си. Виж кои са най-често срещаните причини, поради които хората правят секс без желание:

 

Самота – чувстваш се самотен, от известно време никой не ти обръща внимание и поради тази причина си готов да скочиш в леглото с първия, който проявява интерес към теб. Сексът обаче не лекува самотата. На сутринта отново ще се чувстваш така, както предната вечер. Дори по-зле, защото ще осъзнаеш, че някой те е използвал, за да задоволи нуждите си, а не за да те накара да се чувстваш по-добре. Ако искаш наистина да се спасиш от самотата, намери причината за нея.

 

 

Надежда – тук сексът е с желание, то това не оправдава ситуацията. Ти си лягаш с някого, защото се надяваш, че по този начин той ще погледне на теб по друг начин и евентуално ще се влюби. Шансът това да стане обаче клони към 0. Един човек се влюбва в друг, преди да прави секс с него или поне има интерес. Ако той е насреща, само когато искаш да прекарате нощта заедно, значи те иска само за едно – за секс!

 

Отмъщение – гаджето ти ти е изневерило и ти смяташ да му го върнеш тъпкано. Най-лесният вариант за теб е да намериш с кого да правиш секс. Не е нужно да казваш, че си изневерил, за теб е важно ти да знаеш какво се е случило и на теб да ти олекне, защото вече сте квит. Истината е, че ситуацията няма да се промени, като си легнеш с някого. Гаджето все още ще ти е изневерило и ти все още ще си наранен от това. Затова няма смисъл да го правиш.

 

Пари – сексът за пари е доста разпространен, особено сред по-бедните момчета и момичета, които искат да променят начина си на живот и да имат по-луксозно ежедневие. Това обаче не е решение на проблема. Вместо да продаваш тялото си, отдели си от времето и започни да се развиваш – учи чужди езици, ходи на училище редовно, запиши висше образование и т.н. Така след време сам ще изкарваш парите си, без да се налага да падаш толкова ниско.

 

Самочувствие – доста мъже и жени правят секс с най-различни хора, за да повишат самочувствието си. Те смятат, че колкото повече бройки са имали, толкова по-привлекателни са. Всъщност това не е критерии. Не си ли забелязала, че доста от младежите, които правят секс за една нощ, не са никак привлекателни, но имат голяма бройка, защото са лесни и останалите се възползват от това. Има много по-добри начини за повишаване на самочувствието от правене на секс с всеки срещнат.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Как пък парите са глупава причина, все едно никой да не е умрял от глад.

Leticcia
преди 9 години

И класиката - " Защото всички го правят ". Особено 12 - 13 годишните.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия