Какво мъжете трябва да научат за жените [част първа]

2014-12-07 14:04:00
Какво мъжете трябва да научат за жените [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Отношенията между половете са много сложни. Всички искам да бъдем харесвани и готини, но понякога просто не знаем как. За някои младежи наистина е проблем общуването с другия пол, защото се чувстват притеснени, не знаят как да се държат или вярват, че няма да бъдат харесани. Освен това върлува митът, че половете са много различни и не могат да говорят на един и същи език. Сега ще внесем малко повече яснота и ще разкажем на момчетата какво трябва да научат за женския пол.

 

Не търсете логика в жените. Момчета, не си мислете, че ако вие действате логични, тя също ще го прави. Напротив, очаквайте да си мени мнението, да бъде непостоянна и да не знае какво иска. Това са съвсем нормални неща за една жена. При някои дами те са по-силно изразени, при други по-слабо, но все пак ги има.

 

Жените сменят настроението си често. Това до някъде се дължи на хормоните, защото жените имат много по-малко тестостерон. Също така жените са по-емоционални и чувствителни, много по-лесно са склонни да се разстроят от нещо, което на вас би ви се сторило съвсем безобидно.

 

Жените се привързват по-лесно. Вие искате несериозна връзка и само секс? Не мислете, че за нея е толкова лесно. Дори да сте се разбрали, че няма да стане нищо между вас, тя е склонна да се привърже към вас. Очаквайте подобно развитие на нещата.

 

 

Жените обичат сигурност. Има мъже, които буквално не знаят какво искат. Ако се съмнявате в чувствата си, тя ще усети. Има моменти, в които на нея ѝ трябва просто знак от ваша страна, че искате само нея и тя е всичко за вас. Ако се разколебаете в този момент не очаквайте, че след време, ще имате шанс с тази жена.

 

 

Жените имат нужда от внимание. Не я пренебрегвайте. Не се дръжте зле с нея, обръщайте ѝ внимание. Жените имат нужда от повече внимание, отколкото мъжете. Изслушвайте я и внимавайте в разговора, когато си говорите. Бъдете нежни и отделяйте време за приятелката си, в което да сте само двамата.

 

Тя има нужда от шопинг. Не мислете, че това е глезотия, тя има нужда от женски занимания, както вие обичате да карате кола или да гледате футбол. Оставете я да прекара време с приятелките си, да отиде на шопинг и да се поглези.

 

Жените обичат с ушите си. Вероятно тя е най-красивата за вас. Кажете ѝ го. Повтаряйте ѝ го всеки ден, не пропускайте да забележите новата ѝ прическа, рокля или гривна. Правете ѝ комплименти. Ще видите тя колко щастлива ще се почувства.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия