Няколко начина да съхраним отношенията си след секс по приятелски [част първа]

2014-11-18 17:02:00
Няколко начина да съхраним отношенията си след секс по приятелски [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Животът е непредсказуемо приключение и понякога ни се случват неочаквани неща. Може да не одобряваме секса между приятели, но никой не е застрахован, че няма да се окаже именно в такава ситуация. Често се случва приятели да правят секс. Проблемът идва по-късно, когато се чудим как да запазим приятелството си и отношенията не са същите след една бурна нощ.

 

Дайте си време. Не очаквайте, че на другия ден нещата ще са си същите, каквито са били преди секса. Изчакайте известно време, дори ако не искате, не се виждайте. Трябва да обмислите всичко, което се е случило между вас и да дадете шанс на времето да излекува всичко. Това, че няма да се виждате един месец или няколко седмици, не означава, че сте развалили приятелството си.

 

Излизайте с други приятели. Недейте да излизате само двамата, срещайте се в компания. Така запазвате приятелските отношения и сте социални. Не си мислите за секс, не си спомняте неволно за отминали неща и се концентрирате върху приятното прекарване с компанията. Ходете на кафе, на билярд, на дискотека или на домашно парти, но не излизайте само двамата, защото иначе рискувате да правите секс отново или да се чувствате неловко.

 

Избягвайте да оставате сами. Когато се уговаряте да излезете, правете по-големи срещи, излизайте с много хора. Ако все пак се случи така, че останете сами, недейте да интимничите. Стойте на разстояние един от друг, говорете си по-общи приказки. Дори да излезете само двамата, срещнете се в по-формална обстановка. Не избирайте уютно кафе или приятен ресторант, които предполагат интимност.

 

Не пийте алкохол. Алкохолът помага много на секса, защото хората много по-лесно се отпускат. Така сте склонни да правите секс отново и да се отдадете на изкушение, за което по-късно да съжалявате. Винаги решения, взети под влиянието на алкохол, са грешка. Избягвайте да пиете, когато сте заедно, иначе рискувате да се събудите в едно и също легло. Когато сте трезви, няма да мислите за секс по приятелски отново.

 

Не говорете за секс. Опитайте се да се държите приятелски, но не бъдете твърде интимни в разговорите си. Ако говорите за секс, има голяма вероятност пак да ви се прииска. Бъдете разумни в разговорите си и внимавайте какво споделяте. Не говорете за секс, нито за чувства.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия