Защо сексът на първа среща не е добра идея? [за момичета]

2014-11-15 13:01:00
Защо сексът на първа среща не е добра идея? [за момичета]
Снимка: freedigitalphotos.net

В днешно време сексът е много по-открита тема, отколкото преди години. Днес говорим спокойно за секс и за тийнейджърите това е нещо съвсем нормално. Но проблемът е, че много от младежите са объркани на тази тема. Не знаят кое е правилно и кое не. Сега ще поговорим повече защо не е добра идея да правите секс на първа среща.

 

На сутринта ще съжалявате. Някои момичета са много емоционални и не е трудно да ги накараш да се чувстват добре. Така една романтична първа среща може да се окаже ключът към повече интимност. Момичета, внимавайте, чувствата са опияняващи и на сутринта може да съжалявате, че така сте прибързали. Ако той ви харесва, няма да избяга, ако не правите секс на първата среща.

 

 

Той ще ви помисли за лесни. Това е друг сериозен и голям проблем при много момичета. Липсата на опит в тийнейджърските години кара много от момичетата да прибързват. Но те не осъзнават, че голяма част от момчетата могат да ги сметнат за лесни и след това да няма втора среща. Повечето момчета наистина биха ви сметнали за лека, ако си легнете с тях така бързо.

 

Не познавате човека. Все пак трябва да се опознаете малко, преди да правите каквото и да е. Липсата на всякакво познанство може да ви разочарова по-късно. Отначало всичко изглежда добре, но след месец дали ще мислите така. Изчакайте и не прибързвайте със секса, за да не съжалявате. По-добре е да се опознаете първо.

 

Болести. Трябва да използвате презерватив винаги, особено когато не се познавате много добре. Но сексът на първа среща може да се окаже опасен за здравето ви. Вероятно знаете, че някои болести като ЧПВ и херпес се предават, дори да използвате кондом. Това означава, че можете сериозно да си навредите на здравето. Бъдете отговорни към себе си и не правете секс със случайни хора.

 

Емоционални проблеми. Лесно може да се почувствате емоционално сринати. Повечето жени имат нужда от предразполагане, от любов, чувства и доверие. При мъжете не е така, затова не са толкова раними. След такова преживяване може да се почувствате използвана, емоционално срината. Помислете как ли бихте се чувствали, ако той никога след това не се обади.

 

Винаги може да се случи "гаф". Никой не е застрахован, че няма да се скъса презерватива, например. Когато не познавате човека, нямате сигурността, че той ще ви помогне и подкрепи в такава стресова ситуация.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия