Няколко идеи как да се въздържим от позвъняване на бившето гадже

2014-10-31 16:30:00
Няколко идеи как да се въздържим от позвъняване на бившето гадже
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога изпитваме нужда да потърсим бившето гадже отново. Има моменти, в които сякаш сме забравили всичко, което той/тя ни е причинил/а. В тези моменти си спомняме за всички хубави неща, преживени заедно, празниците, почивките, пътуванията и романтиката. Все пак, щом веднъж даден човек е станал бивш, значи е имало причина. Сега ще ви дадем няколко съвета какво да направите, за да не звъните на бившето гадже.

 

Вместо на бившето гадже, звъннете на приятел. Вероятно сте в емоционален момент, искате да поговорите с някого, да усетите близост, самотни сте или имате други причини. Успокойте се и вместо това, звъннете на приятел/ка. Всеки човек има нужда понякога да бъде изслушан. Позволете си това, но разкажете каквото имате на близък приятел. Вероятно след този разговор няма да имате желание да говорите с бивши гаджета.

 

 

Направете списък. Запишете на лист защо не е добра идея да се обаждате на бившето гадже. Да, наистина има причини, поради които не е добре да звъните. Помислете си и ги запишете на лист. Не пропускайте да помислите повече върху последствията, които ще ви донесе това обаждане. Как ще се почувствате?

 

Излезте навън с приятели, бъдете активни. Имате нужда от разсейване, затова се постарайте да си го осигурите. Отидете на среща с приятели, организирайте купон, намерете компания за дискотека, отидете на шопинг или просто посетете фитнеса. Имате енергия, която трябва да бъде насочена на някъде, но не и към бившето гадже. По-добре излезте от вкъщи и се забавлявайте. Пък кой знае, може да срещнете нова любов и тотално да забравите старата.

 

 

Изтрийте всичко. Имате номера му/ѝ, приятели сте в социалните мрежи? Изтрийте бившето гадже от всякъде, няма нужда да пазите номера или контактите му. Най-добре скрийте от себе си снимките, вещите, които ви напомнят за старата любов. Няма за какво да ви напомнят постоянно за бившия/бившата.

 

Намерете нещо за обичане. Да, факт е, че вероятно в този момент имате нужда да дадете любовта си на някого или нещо. Най-добре насочете тези емоции към нещо по-градивно. Ако имате домашен любимец, прекарвайте повече време с него. Започнете да правите нещо ново, намерете си още едно хоби, спортувайте и си уплътнявайте времето.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Stoqn_Trakiev
преди 9 години

А който има няколко стотин бивши и на всичките пази телефоните и си пише стях във Фейса, какво да прави ?

KumchoValcho
преди 9 години

сериозно ли...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия