Видовете бивши гаджета

2014-09-03 11:53:00
Видовете бивши гаджета
Снимка: thinkstockphotos.com

Бившите гаджета определено са едно добро зло. Всеки един от тях те е научил на нещо, което ти е полезно в бъдеще, особено в следващите ти връзки. Мъжете могат да бъдат много различни един от друг, но всъщност бившите гаджета са 7 вида. Виж кои са те:

 

Глезльото – той определено е глезльо, който се търпи изключително трудно. За него няма по-добра жена от майка му. Мама готви най-вкусно, мама пере най-добре, мама чисти най-хубаво, мама знае всичко. Обикновено те живеят дълго време у дома, защото им е удобно – заплатата я харчат само за себе си и не вършат никаква домакинска работа. След време те очакват от жена си да полага същите грижи за тях, а когато не са доволни от нещо, отиват при мама, за да ѝ се оплачат. Ако възникне спор между теб и свекървата, знай, че според него мама винаги ще бъде права.

 

 

Злобният – той тая голяма омраза към теб и те е изхвърлил от живота си. Най-вероятно го е направил, защото преди това ти си поискала да се разделите. Той никога няма да ти звънне или пише SMS за Коледа, Нова Година, дори за рождения ти ден. Ако случайно се засечете по улицата, най-вероятно ще се направи, че не те вижда. Той все още не може да преживее факта, че си му разбила сърцето и вече не сте заедно.

 

Всезнайкото - той знае абсолютно всичко, дори нещата, които не знае. Каквото и да го попиташ, той има отговор. Гледа с пренебрежение хората, които знаят по-малко от него. Харесва интелигентните и красиви жени, стига, разбира се, да не са по-умни и компетентни от него. Тези мъже обикновено нямат сериозни връзки, защото трудно намират жени, които са толкова глупави, че да позволяват на партньора си да избива комплексите си на техен гръб.

 

Приятелят – той настоява да си останете приятели, защото те обича прекалено много и не може да си представи живота без теб. Предпочита да се виждате от време на време като приятели, отколкото всеки от вас да продължи по пътя си. Ако нямаш против да си общувате, правете го. Но, ако това те натоварва или ти е досадно, разкажи му за мъжете, които те свалят и след известно време той сам ще поиска да преустановите контактите си.

 

Досадникът – без значение колко време е минало от раздялата ви, той продължава да ти досажда. Винаги си намира повод да ти пише и вкарва по някое мило обръщение в SMS-ите си. Таг-ва те във всевъзможни постове и снимки и like-ва всеки твой пост и снимка, за да ти напомни за своето съществуване. Държи се така, сякаш никога не сте се карали и разделяли.

 

Фукльото – този човек е адският нарцис, обича да се гледа в огледалото и да изтъква своите положителни качества. Има огромен късмет – в училище винаги има високи оценки, в службата го повишават през няколко месеца, а мацките му се лепят като мухи на мед.

 

Невероятният – всяка жена има по един бивш, по който продължава да въздиша, без значение кой е инициирал раздялата. Всеки път, когато се сетиш за него или го видиш, краката ти омекват, изчервяваш се и не знаеш какво да кажеш. След това обаче се сещаш, че двамата не сте един за друг и е по-добре, че сте се разделили. Често разглеждаш Facebook профила му, за да видиш къде ходи, какво прави и дали си има нова приятелка. Тези бивши никога не са съвсем в графата „бивши“, те винаги остават нещо повече ...

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия