Как да разберем дали ТОЙ иска сериозна връзка

2014-10-15 12:30:00
Как да разберем дали ТОЙ иска сериозна връзка
Снимка: freedigitalphotos.net

Хората имат различни потребности за връзките си. Понякога след тежка раздяла нямаме желание за сериозна връзка. Търсим повече забавление, повече странични занимания, които да ни разсейват. След известно време ставаме отново готови за нещо по-сериозно и търсим любовта. Проблемът е, че понякога намираме прекрасен човек, с който искаме да имаме сериозни отношения, но нещо куца. Сякаш не сме убедени, че новият ни приятел иска същото. Момичета, как да разберете дали той наистина иска сериозна връзка с вас? Сега ще ви посочим признаците, които показват, че той не ви взима особено на сериозно.

 

 

Почти никога не оставате на саме. Той ви се обажда и ви търси. Излизате на кафе, на ресторант, но никога почти не сте сами. Винаги ви кани в компания, забавлявате се, прекарвате си хубаво време заедно, но сякаш той не иска да остане сам с вас. Правите секс и това е единственото време, в което сте сами двамата.

 

Винаги сте сами и не познавате никого от приятелите му. Това е другата крайност. Имате чувството, че ви крие и никой не знае за вашето съществуване. Излизате на различни места, води ви на кино, на кафе, но винаги сте само двамата. Помислете си хубаво, защото може да не излиза само с вас.

 

Не прекарва нощите с вас. Сякаш ви търси, само когато има нужда. Кани ви на вечеря в  тях, правите секс и си прекарвате добре, но ви прибира обратно вкъщи. Не ви кани да прекарате нощта при него. Това е сигурен белег, че той не иска нещо по-сериозно към момента.

 

Не споделя бъдещите си планове с вас. Когато един мъж иска да бъде сериозно обвързан с една жена, той започва да крои планове за бъдеще „заедно“. Ако не смята, че иска да се обвързва към момента, няма да ви споделя какво мисли да прави занапред.

 

Никога не говори за „нас“ или „ние“. Когато човек се обвързва сериозно, започва да мисли за двамата, а не само за себе си. Мъжете, които искат сериозна връзка лесно започват да мислят за „ние“. Но не очаквайте да чуете тази думичка от човек, който няма никакво намерение да ви прави своя сериозна приятелка.

 

„Остави нещата да се случват.“ Това е фразата, която мъжете използват за отговор, когато ги питате какво се случва. Ако настоявате за по-сериозни крачки, той ви дава този отговор. Разбира се, има и друг вариант. Възможно е вие наистина много да бързате и той да се чувства притиснат.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия