Как да накараме приятелката ни да ни обича още повече

2014-10-14 12:52:00
Как да накараме приятелката ни да ни обича още повече
Снимка: freedigitalphotos.net

Мит е, че момчетата не се стараят, когато са във връзка. Напротив, ако са влюбени и ако се чувстват сигурни във връзката си, момчетата могат да направят много за своята любима. Те изпитват нужда да се грижат за гаджето си, да я радват и да ѝ показват, че е прекрасна. Сега, момчета, ще ви дадем няколко съвета, които да ви напътстват, когато искате да накарате приятелката ви да ви обича още повече.

 

Любовно писмо. Върнете приятелката си няколко века назад и ѝ оставете любовно писмо. Това е много романтичен жест, който тя ще запомни. Забравете за електронните съобщения и вземете лист розова хартия. Първо съчинете писмото, а след това го препишете с красив почерк. Не е нужно да го пращате по пощата, просто го скрийте и изчакайте тя да го намери.

 

Пратете ѝ цветя. Още един романтичен жест, който тя ще оцени. Няма как да сбъркате, като изберете любимите ѝ цветя и ги изпратите. Може да е в дома ѝ, в училище или в работата. Определено ще ѝ покажете, че тя е обичана.

 

Направете ѝ серенада. Не е нужно да сте най-добрият певец на света. Тя ще оцени желанието ви да я зарадвате. Изпейте ѝ любимата ви любовна песен под прозореца на дома на гаджето ви. Ако можете да свирите на инструмент, това ще е още по-добра идея.

 

Занесете ѝ обяд. Защо не минете в голямото междучасие в училище и не ѝ занесете нещо за обяд. Чудесно ще е ако сте го приготвил сам. Ако сте зле с кулинарните умения, просто ѝ купете нещо вкусно и я изненадайте.

 

Оценявайте хобито ѝ. Опитайте се да споделяте повече от свободното си време заедно. Вероятно гаджето ви има някакви хобита. Дори да не ви се струват най-интересните занимания, опитайте се да прекарате повече време заедно. Ако обича да ходи по изложби, придружете я. Ако обича да танцува, отидете с нея на урок по танци.

 

Спрете с вредните навици. Може би тя често ви напомня, че не ѝ е приятно да пушите или да си гризете ноктите. Спрете с вредните навици и се постарайте да не започвате отново. Не забравяйте, че пушенето наистина е вредно и ако спрете, ще се погрижите за здравето си.

 

Позволете ѝ да спечели. Някои мъже са доста егоистични и дори в някои дребни игри, държат на победата си. Оставете я да спечели, когато играете „Не се сърди човече“, например или друга игра. Преглътнете егото си и я накарайте да се почувства добре.  

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия