С какви жени изневеряват мъжете

2014-10-12 11:05:00
С какви жени изневеряват мъжете
Снимка: freedigitalphotos.net

Изневярата е нещо, с което повечето хора са се сблъсквали. Дали са изневерявали, или са били мамени, няма значение. Няма да спорим дали мъжете, или жените изневеряват повече, а ще се опитаме да ви представим с какви жени изневеряват мъжете. Екипи от психолози и биолози отдавна се опитват да направят повече изводи за изневярата. Сега ще ви разкажем повече за получените резултати. Тези изследвания сочат, че мъжете изневеряват основно с пет типа жени. Кои са те?

 

 

Бившата приятелка. Някои хора казват, че сексът с бивше гадже е като да носиш стари джинси – някак удобно и добре познато. Интимното привличане понякога остава, дори когато любовта си отиде и чувствата изчезнат. Няма значение, че вече не сте гаджета, признайте си, че сексът ви е харесвал. Все пак мъжете признават, че са изневерили с бившата си най-често за отмъщение. Също така споделят, че го правят, защото са наранени, ако новата им приятелка им е изневерила първа. По този начин се опитват да накажат другия за прегрешението си.

 

Колеги. Проучванията показват, че англичаните най-често влизат в забежки с колегите си. Това се случва на фирмени партита, като към флиртовете се добавя и алкохол. Става ясно, че алкохолът е основната причина, поради която сексуалното желание надделява над разума и се стига до изневяра. Учудващ е фактът, че жените са по-склонни да простят изневяра с колега, отколкото с бивша приятелка.

 

Ученическа любов. Има много романтика в ученическите любови. Повечето мъже имат един идеализиран образ, който всъщност е недостижимата за тях ученическа любов. Това е причината за изневяра в по-зряла възраст. Случайни срещи между бившите съученици стават повод за афери. Възможен е и друг сценарий: момичето в ученическите години да е било невзрачно, но с времето да се е превърнала в красавица и да е жена мечта.

 

Най-добрата приятелка. Приятелството между половете е много трудно в днешно време. Оказва се, че за една жена, най-голямата съперница е най-добрата приятелка на мъжа до нея. Проблемът идва от там, че партньорките понякога се ядосват, вдигат скандали и ядосват гаджето, докато най-добрата му приятелка винаги е склонна да го утеши и да го усмихне. Рядко отношенията между мъж и жена са само приятелски, в един момент нещата прерастват в нещо повече.

 

Непознатата. Всеки мъж е бил изкушен поне веднъж в живота си от красива непозната, която е срещнал случайно в пиянска нощ. Такива изневери се случват най-често по ергенски партита, командировки и събиране само с други мъже.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия