Най-глупавите причини да правиш секс

2014-09-24 15:30:00
Най-глупавите причини да правиш секс
Снимка: thinkstockphotos.com

Сексът е удоволствие. Той трябва да се прави от двама души, които се обичат и имат нужда да бъдат интимни. Ако правиш секс поради някаква друга причина, време е да седнеш и да помислиш дали е правилно. Виж кои са най-глупавите причини да правиш секс някого:

 

Чувстваш се самотен – правенето на секс е временно решение. Имай предвид, че физическият контакт с приятел или непознат човек няма да ти помогне да решиш емоционалните си проблеми и да се чувстваш по-добре. Затова вместо да се чудиш с кого да си легнеш, за да разнообразиш ежедневието си, помисли кои са причините да се чувстваш самотен и направи нещо по този въпрос.

 

Заради пари – това поведение определено не ти отива, затова в никакъв случай не продавай тялото си, колкото и да си закъсал финансово. Има хора, които правят секс за пари или за да се издигнат в кариерата, но ти не бива да бъдеш един от тях. Все пак е много по-приятно да те повишат, защото имаш нужните умения и качества, а не защото знаеш с кого да си легнеш.

 

 

За да си отмъстиш – сексът за отмъщение никога не е добра идея, без значение какво са ти причинили. Ако го направиш, рискуваш да загубиш достойнството си и да ти излезе име на лека жена/женкар. Дори гаджето да ти е изневерило, няма смисъл да му причиняваш същото, защото няма да ти стане по-леко, а ако решиш да му кажеш, рискуваш да се разделите. А щом искаш да му отмъстиш, явно все още имаш чувства към него и раздялата не ти допада като вариант.

 

Искаш да придобиеш повече самочувствие – много мъже и жени правят секс с непознати заради егото си. Има много по-добри начини за повишаване на самочувствието. Първо, трябва да харесваш себе си, да обичаш тялото си и да знаеш какви са умствените ти възможности. Второ, не бива да трупаш самочувствие, правейки секс, а като се развиваш в училище/на работното място и постигаш забележителни резултати. Защо ти е да правиш секс с всеки срещнат? Да не би да имаш нужда околните да спят с теб, за да се чувстваш секси? Ако това е така, определено имаш нужда да седнеш и да помислиш какво се случва с теб и живота ти.

 

Надяваш се, че ще го/я накараш да се влюби в теб – това е доста глупава идея, която почти никога не дава така желания резултат. Ако сте още ученици, може и да се случи, но след години това няма да действа. Няма как човек да се влюби, само защото получава секс. Интимността може да сближава, но истинската любов има нужда от много други неща, не само от удоволствие в леглото.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Той трябва да се прави от двама души, които се обичат и имат нужда да бъдат интимни.======================================Ходи се лекувай от простотията, наистина имаш нужда.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия